https://kolorline.hu/Parkolóban szűlt a kazincbarcikai kismama

Parkolóban szűlt a kazincbarcikai kismama

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egy helyi fiatal hölgy július 22-én, az esti órákban Kazincbarcika egyik parkolójában adott életet kisfiának.

A gyermek 2380 grammal és 46 cm-rel jött a világra. A csecsemő érkezése váratlanul érte a családot, semmi előjele nem volt a hirtelen szűlésnek. A vajúdó kismama édesanyja hívta fel ismerősét, hogy segítsen lánya kórházba szállításában. Azonban nem jutottak messzire, mert váratlanul beindult a szűlés. Minden olyan villámgyorsan történt, hogy pillanatokkal később már látszott a baba feje, ám a segítségül hívott hölgy gyors reakciójának köszönhetően minden rendben zajlott. Szerencsére, az eset a kórház közelében történt, így a leendő nagymama azonnal riasztotta a szakembereket. A fiatal anyukát gyorsan a földre fektették, aki a mentők kiérkezése előtt világra hozta gyermekét. A kórházból a helyszínre sietett szűlész-nőgyógyász orvos, illetve egy szűlésznő látta el az újszülöttet.

- Pár másodperc alatt történt az egész. Az ijedségtől azt sem tudtam, hogy csinálom, mit csinálok, de hála istennek, minden jól ment. Talán az ösztönöm diktálta, hogy úgy vezessem le a szűlést, ahogy kell. Visszagondolva az eseményekre, nem emlékszem valamennyi részletre, csak az járt a fejemben, hogy jól fogjam meg, nehogy elejtsem a kisbabát. Sosem hittem volna, hogy képes vagyok erre, de az élet így hozta. – nyilatkozta munkatársunknak Balogh Éva.

Kollégánknak sikerült elérnie az újdonsült nagymamát is, aki kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy szinte kritikusan élték meg a történteket, s igazán még fel sem tudták fogni, mert még nem számítottak a pici érkezésére, nem voltak felkészülve, egy ilyen gyors lefolyású szűlésre, de mindenképp élmény maradt számukra.

 

Indexfotó: illusztráció

További híreink

Egységben az erő: szeptember 21-én eldördül a rajtpisztoly a Kolorfutáson

Dátum: 2024. júl 30. 07:46

Már lehet nevezni a 2024-es Kolorfutásra! A verseny szeptember 21-én kerül megrendezésre, és számos izgalmas változást hoz.

Folytatja szúnyoggyérítési programját a város

Dátum: 2024. júl 29. 10:58

A héten újabb szúnyoggyérítésre kerül sor Kazincbarcikán. Az időjárás függvényében július 31-én vagy augusztus 1-2. közötti napokon, az éjszakai órákban végzik a szakemberek a beavatkozást.

Indul a parlagfűszezon — a hétvégétől a közepes szintet is elérheti a pollenszint

Dátum: 2024. júl 28. 06:38

Egyre magasabb a parlagfű pollenkoncentrációja a levegőben, és a hétvégétől akár elérheti a tüneteket okozó közepes szintet is — tájékoztatta szerkesztőségünket a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

REpontok – Kazincbarcikán is eljött a palackvisszaváltás reformkora

Dátum: 2024. júl 27. 14:59

Az országosan már 10 millió visszaváltott palacknál tartó REpont-rendszer Kazincbarcikán is működésbe lendült. A nagyobb üzletek visszaváltó automatákkal szerelkeztek fel, amelyekkel számlánkra is kérhetjük a palackok ellenértékét, de akár a boltban is levásárolhatjuk egy kapott utalvánnyal az összeget. A környezetvédelmi szakemberek ettől az újítástól kevesebb eldobált hulladékot remélnek, és azt, hogy így több anyag kerül majd az újrahasznosítási láncba.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk