https://kolorline.hu/Hello Kolorcity!

Hello Kolorcity!

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kedves Városlakók! Kedves Fesztivállátogatók! A kazincbarcikai nyár immáron elképzelhetetlen a Kolorfesztivál nélkül. A hetedik éve zajló augusztusi pezsgés a szabadtéri színházi előadásokkal, koncertekkel, street art akciókkal, kiállításokkal, gyermekprogramokkal és sportesemènyekkel elválaszthatatlan lett a várostól.

Az idei háromhetes összművészeti programsorozat változatos, minden korosztályt megszólító produkciókkal teszi színesebbé Kazincbarcikát és a környék településeit. Újabb házfalakat festünk majd ki, és ősszel a város címerének másik állata, az oroszlán is megjelenik Szőke Gábor Miklós köztéri alkotásaként.
A 65. születésnap alkalmából egy csodaszép kerámiafigurát helyezünk ki a város egyik emblematikus pontján hatvanöt üzenettel, hogy gyermekeink büszkén emlékezhessenek vissza erre az évre és Kazincbarcika töretlen fejlődésére.


Kellemes időtöltést,
jó szórakozást kívánok!





 

               Szitka Péter
               polgármester

További híreink

Rekordfeszegető kazincbarcikai szereplés a Tenisz Diákolimpián

Dátum: 2024. máj 06. 18:38

A Tenisz Diákolimpia Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei döntőjét május 2-án rendezték Kazincbarcikán. A fővárost kivéve sehol nem jelentkezett olyan sok diák, mint a mi vármegyénkből. Ráadásul a kiemelkedő 103 fő több mint fele, 63 tanuló kazincbarcikai iskolákból nevezett. Végeredményképpen városunk 31 ifjú teniszezője jutott az országos döntőbe.

Kedden és szerdán aszfaltoznak az Újkazinc városrészben

Dátum: 2024. máj 06. 15:12

A kivitelezőnél felmerült váratlan technikai fennakadás megszűnését követően — amennyiben az időjárás is engedi — május 7-én és 8-án történik meg az Újkazinc városrész fő közlekedési útjának aszfaltozása. Mind a keddi, mind a szerdai napon a teljes útszakaszt lezárják reggel 07:00 és 18:00 óra között.

Még a színek is a mozgást sugallják — hétfőn helyére kerül a bicikliversenyző szobra

Dátum: 2024. máj 05. 19:01

Nagy nap lesz május 6. Kazincbarcika életében. Elkészült és a helyére kerül a város új alkotása, a Tour de Hongrie ihlette bicikliversenyző szobor. Szőke Gábor Miklós újabb alkotása a 26-os főút Attila úti körforgalmában kap helyet.

Az anyák nemcsak szülnek, de újjá is születnek – anyák napja van ma!

Dátum: 2024. máj 05. 05:00

Május első vasárnapja van, hagyományosan ekkor köszöntjük az édesanyákat. Az első anyák napi ünnepségre 1925-ben került sor, 1928 óta pedig minden évben ilyenkor köszönjük meg nekik, hogy vannak, hogy megszültek, felneveltek minket. De mit is kaptunk tőlük?

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk