https://kolorline.hu/Kolorfesztivál 7.0 - Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek

Kolorfesztivál 7.0 - Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Csütörtökön megkezdődött a hetedik Kolorfesztivál, amely idén is augusztus 1-jétől 20-áig várja a fesztiválozókat. Az eddigi rendezvények kivétel nélkül ingyenesek voltak, a következő hetekben azonban lesznek olyan programok, amelyekre belépőjegy ellenében juthatunk majd be.

Magyarország leghosszabb ilyen jellegű rendezvénysorozatán lesz többek között szabadtéri színház, klasszikus és kortárs képzőművészeti kiállítás, valamint számtalan könnyűzenei, folk és street dance produkció.

A Csónakázó-tónál fellép többek között a Kowalsky meg a Vega, a Welhello, a Halott Pénz; a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadásában a Tenkes kapitányát láthatja a nagyérdemű. A Mezey István Művészeti Központ udvarán pedig az Orlai Produkció és a L’art pour l’art műsora várja a színház és a humor szerelmeseit. És hogy hol válthatunk ezekre jegyet? 

Online már június 1-jétől van lehetőség kedvezményes elővételi vásárlásra, július elsejétől pedig már kaphatóak a hagyományos nyomtatott formában elérhető jegyek is, melyeket az Egressy Béni Művelődési Központ vagy a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában lehet megvásárolni.

Amennyiben a Csónakázó-tavi rendezvényekre váltanál jegyet és érvényes diákigazolvánnyal, elővételben váltod meg jegyed az Egressy Béni Művelődési Központ vagy a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában, ötszáz forint engedményt kapsz a Kowalsky meg a Vega, Wellhello, Halott pénz és további könnyűzenei produkciókra szóló jegyek árából.

További információk a jegyvásárlással kapcsolatban a www.kolorcity. hu oldalon, vagy a 06-48/310-116-as telefonszámon, illetve az az info@kolorcity.hu e-mail címen kérhetők. 

További híreink

Kedden és szerdán aszfaltoznak az Újkazinc városrészben

Dátum: 2024. máj 06. 15:12

A kivitelezőnél felmerült váratlan technikai fennakadás megszűnését követően — amennyiben az időjárás is engedi — május 7-én és 8-án történik meg az Újkazinc városrész fő közlekedési útjának aszfaltozása. Mind a keddi, mind a szerdai napon a teljes útszakaszt lezárják reggel 07:00 és 18:00 óra között.

Még a színek is a mozgást sugallják — hétfőn helyére kerül a bicikliversenyző szobra

Dátum: 2024. máj 05. 19:01

Nagy nap lesz május 6. Kazincbarcika életében. Elkészült és a helyére kerül a város új alkotása, a Tour de Hongrie ihlette bicikliversenyző szobor. Szőke Gábor Miklós újabb alkotása a 26-os főút Attila úti körforgalmában kap helyet.

Az anyák nemcsak szülnek, de újjá is születnek – anyák napja van ma!

Dátum: 2024. máj 05. 05:00

Május első vasárnapja van, hagyományosan ekkor köszöntjük az édesanyákat. Az első anyák napi ünnepségre 1925-ben került sor, 1928 óta pedig minden évben ilyenkor köszönjük meg nekik, hogy vannak, hogy megszültek, felneveltek minket. De mit is kaptunk tőlük?

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk