https://kolorline.hu/Tuningcsodák-Kolorfesztivál 7.0

Tuningcsodák-Kolorfesztivál 7.0

Szerző:

Bartók Alexandra

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tuningcsodák-Kolorfesztivál 7.0 Tuningatók, azok tulajdonosai, valamint a tuningcsodák szerelmesei találkoztak augusztus 10-én a kazincbarcikai Csónakázó – tónál. Több száz, szebbnél szebb és hangosabb autó, motor, terepjáró mutatkozott be a nagyérdemű közönség előtt.

A kiállított gépjárművekre egytől egyig büszkék a gazdáik, hiszen sajátkezűleg építgetik csinosítgatják őket. A rendezvényen volt olyan autótulajdonos, aki az autójába csaknem ötmillió forint értékű hangtechnikát épített be az elmúlt időszakban. A kilátogatók egyik nagy kedvence az a rózsaszín trabant volt, amit tulajdonosának Líviának a párja készített. Lívia elárulta az autójáról, hogy napi használatban van és egy – egy bevásárló körút alkalmával nagy feltűnést kelt a parkolóban. Sokszor megkérdezik tőle, hogy eladó-e esetleg az autó, árulta el Lívia.

A kiállított autók mellett természetesen nem maradhatott el a kipufogó, valamint a hi-fi berendezések hangnyomás mérése sem, ami a kilátogatók körében óriási népszerűségnek örvendett. A délután programjai között Dombóvári István humorista fellépésével színesítette a rendezvényt, aki elárulta, hogy nem igazán ért az autókhoz, de nagyon szívesen fogadta a felkérést, hogy egy ilyen típusú találkozón szórakoztassa a nagyérdeműt.

További híreink

Városi Karácsony - Meglepetésműsor és ajándékok

Dátum: 2019. dec 15. 08:20

Karácsony közeledtével minden évben, így idén is Kazincbarcika polgármestere, Szitka Péter és Klimon István alpolgármester, valamint István Zsolt, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ igazgatója ellátogattak december 10-én  a város szociális intézményeibe, ahol közösen köszöntötték az ellátottakat.

Álomkód

Dátum: 2019. dec 14. 21:05

Megjelent a Kazinci Klub harmadik antológiakötete

50 éves az Egressy Béni Művelődési Központ

Dátum: 2019. dec 14. 19:25

Fél évszázada a közművelődés szolgálatában

Legyen a karácsony mindenkié

Dátum: 2019. dec 14. 14:31

Karácsonyi segítség a nagycsaládoknak

Programajánló

Isten pénze - Musical előadás

Don Bosco Sportközpont Kazincbarcika

Élő Betlehem a görögkatolikus templomnál

Görögkatolikus templom - Kazincbarcika

Egyházak karácsonya - fáklyás felvonulás

Kazincbarcika

Újévi koncert

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika, Fő tér 5.

Újévi koncert - második előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk