https://kolorline.hu/A Wellhello és a Blahalouisiana mozgatta meg a Kolorfesztivál 7.0 közönségét

A Wellhello és a Blahalouisiana mozgatta meg a Kolorfesztivál 7.0 közönségét

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A 7. Kolorfesztivál tizedik napján szombaton ismét benépesült a Csónakázó – tó, ahol elsőként a Blahalouisiana hangolta a közönséget igazán egyedi és igényes zenéjével, majd a Wellhello adott fergetes telt házas koncertet.

Fotó: Bartók Alexandra, Zele Tímea

A gyönyörű hangú Schoblocher Barbara által vezetett zenekar nem éppen a populáris zenéjéről vált ismertté, de ettől függetlenül a hazai Fesztiválok állandó vendégei. Barbara azt is elárulta érdeklődésünkre, hogy azt a zenei stílust amit képviselnek, egyre többen kedvelik és hallgatják. A csapat számára a nyár nem csak turnézásokból és koncertekből áll, hanem újabb szövegeken és dalokon is dolgoznak.

A szombati estén Kolorcity vendége a Wellhello csapata volt, akiket óriási tömeg várt a fesztivál központi helyszínén. Fluor Tomi a Wellhello frontembere kérdésünkre nagy beleéléssel és egyben elérzékenyülve osztotta meg a Barátom című dal születésének körülményét: -A Székesfehérváron forgatott videó találóan fűzi egymásra a múlt és a jelen bajtársi kapcsolatait egy cinkos kikacsintással arra is, hogyan képzeljük el az életet 40 év múlva Diaz barátommal. Számunkra ez a barátság az egyik legalapvetőbb szövetség, ami egymáshoz köt bennünket, ezek az érzelmek inspirálták a szerzeményt–tette hozzá FluorTomi.

A különleges színpadi show és látványvilág emlékezetessé tette a Wellhello koncertjét a 7. Kolorfesztivál közönségének. A koncerten az elnökök összes ismert slágere felcsendült, amit együtt énekelt Kolorcity apraja és nagyja.

További híreink

KBSC: U7-es teremlabdarúgó tornagyőzelem Hajdúnánáson

Dátum: 2019. dec 10. 10:59

Hajdúnánáson rendezett teremlabdarúgó tornán vett részt a KBSC U-7 –es, korosztályos csapata. Csoportelsőként egészen a döntőig meneteltek, ahol a GFSE OROS csapatát legyőzve végül megnyerték a tornát.

Rendőrök mentették meg az öngyilkosságra készülő nőt

Dátum: 2019. dec 09. 16:33

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

Újabb magyar rekord Kazincbarcikán

Dátum: 2019. dec 08. 13:36

Magyarország legnagyobb mézeskaláccsal borított épületegyüttesével újabb magyar rekord született Kazincbarcikán.

Kazincbarcikai rendőrök sikere a fekvenyomó bajnokságon

Dátum: 2019. dec 08. 11:49

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság miskolci Kiképző Központjában mérték össze erejüket a borsodi rendőrök.

Programajánló

Adventi játszóház: karácsonyi dekoráció készítése

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Takács Nikolas Adventi Koncert- Minden jegy elkelt!!!

Szent Család templom - Kazincbarcika

Isten pénze - Musical előadás

Don Bosco Sportközpont Kazincbarcika

Élő Betlehem a görögkatolikus templomnál

Görögkatolikus templom - Kazincbarcika

Egyházak karácsonya - fáklyás felvonulás

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk