https://kolorline.hu/MusiColore Énekegyüttes - Muzsikáló templomok

MusiColore Énekegyüttes - Muzsikáló templomok

Szerző:

Tanyi Fanni

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A vasárnapi Szentmisét követően a fesztivál tizenegyedik napján lépett fel a MusiColore Énekeggyüttes a Kazincbarcikai - Alsói Református Templomban.

 

A MusiColore Énekegyüttes 2014-ben alakult Székesfehérváron, amely három női és három férfi hangból áll. A vasárnapi előadásukra, régi zenével, egyházi művekkel és kortárs magyar dalokkal készültek. A Templomban az érdeklődők csodálatos hangokon megszólaltatott produkciókat hallhattak. 


Fotók: Pálinkó Gábor

Radics Éva az énekegyüttes művészeti vezetője elárulta, heti egyszer két órát tudnak készülni fellépéseikre, ezen kívül persze otthon is gyakorolja az zenekar minden tagja a saját szólamát. A közeljövőben augusztus 20-án, illetve a Székesfehérvári Királyi Napok alkalmával is lesznek kisebb nagyobb koncertjeik.

A Muzsikáló templomok programsorozaton belül a következő fellépő Miklósa Erika, aki a Szent Család Templomban fog koncertet adni augusztus 14-én.

További híreink

Megszűnik Kazincbarcikán az aktív kórházi ellátás?

Dátum: 2019. nov 20. 14:07

Az elmúlt napokban napvilágot látott hírek szerint elképzelhető, hogy a kazincbarcikai kórház is áldozatul esik a kormány egészségügyi átalakítási programjának.

Erőt és egészséget Flórián bácsinak!

Dátum: 2019. nov 20. 11:19

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte Szitka Péter polgármester és Bukó Géza képviselő Horváth Flóriánt november 19-én. A városvezető egy üveg ital kíséretében adta át a miniszterelnök oklevelét, mely az ünnepelt hosszú életéről tanúskodik.

A legáldozatosabb véradókat köszöntették

Dátum: 2019. nov 20. 11:11

A többszörös véradókat jutalmazta Kazincbarcikán a Magyar Vöröskereszt Észak-Borsodi Területi Szervezete a november 19-én városunkban rendezett ünnepségen, ahol a többszörös véradók okleveleket és és tárgyi ajándékokat is kaptak.

Megújul az Egressy Béni úti járdaszakasz

Dátum: 2019. nov 20. 09:35

Folytatódnak a járdaszakaszok felújításai Kazincbarcikán. Az Egressy Béni úton, a Márka ABC felőli oldalt követően, a páratlan oldali szakaszon is megkezdődött a járda rekonstrukciója.

Programajánló

Modellező műhely

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Új időpontban a Koncz Zsuzsa koncert

Kazincbarcika

Adventi hangulat

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Ünnepi asztaldísz-készítő foglalkozás felnőttek részére

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Adventi játszóház

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk