https://kolorline.hu/MusiColore Énekegyüttes - Muzsikáló templomok

MusiColore Énekegyüttes - Muzsikáló templomok

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A vasárnapi Szentmisét követően a fesztivál tizenegyedik napján lépett fel a MusiColore Énekeggyüttes a Kazincbarcikai - Alsói Református Templomban.

 

A MusiColore Énekegyüttes 2014-ben alakult Székesfehérváron, amely három női és három férfi hangból áll. A vasárnapi előadásukra, régi zenével, egyházi művekkel és kortárs magyar dalokkal készültek. A Templomban az érdeklődők csodálatos hangokon megszólaltatott produkciókat hallhattak. 


Fotók: Pálinkó Gábor

Radics Éva az énekegyüttes művészeti vezetője elárulta, heti egyszer két órát tudnak készülni fellépéseikre, ezen kívül persze otthon is gyakorolja az zenekar minden tagja a saját szólamát. A közeljövőben augusztus 20-án, illetve a Székesfehérvári Királyi Napok alkalmával is lesznek kisebb nagyobb koncertjeik.

A Muzsikáló templomok programsorozaton belül a következő fellépő Miklósa Erika, aki a Szent Család Templomban fog koncertet adni augusztus 14-én.

További híreink

Tájékoztató útlezárásról a Lini István téren

Dátum: 2020. aug 07. 11:16

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a Lini tér megújítása, rehabilitációja érdekében végzett kivitelezési munkák miatt 2020. augusztus 10-én (hétfőn) 9.00–16.00 között útlezárásra kerül sor a térképen megjelölt útszakaszokon.

Pályaavató ünnepség

Dátum: 2020. aug 06. 18:41

Újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. Az elő itthoni összecsapás augusztus 16-án lesz, aminek a helyszíne az új Kolorcity Aréna. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

Útlezárás – Lini tér fejlesztése

Dátum: 2020. aug 06. 18:38

Egésznapos útlezárásra kell készülni augusztus 10-én hétfőn a volt hegesztőbázis közvetlen környezetében, ugyanis újabb szakaszához érkezett a barnamezős beruházás keretében a Lini István tér rehabilitációja.

KÉTKERÉKEN, SZÍNESEN!

Dátum: 2020. aug 05. 14:50

KREATÍV ALKOTÓPÁLYÁZAT KAZINCBARCIKAI LAKÓÉPÜLETRE TARTÓS ALKOTÁS TERVEZÉSÉRE 2020.

KolorTV élőben

Programajánló

Vers és zene bűvöletében

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk