https://kolorline.hu/Zenés játékos programok a Mezeyben

Zenés játékos programok a Mezeyben

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Napsütéses, időben várta a Kreatív Kuckó programjai a Mezei István Művészeti Központ udvarán, a kikapcsolódni, szórakozni vágyó családokat augusztus 9 és augusztus 12 között.

 

A Kreatív Kuckóban, a KolorKincsem kézműves foglalkozás, az Élményfestés, a Kézműves bütykölde, és a Filc-Világ varróműhely foglalkozásain fejlesztették a gyerekek a kézügyességüket, kreativitásukat. Az Izsó Miklós Képzőművészeti Körrel Festőiskolán is részt vehettek az apróságok,  és az érdeklődők megtekinthették Megyeri János szobrászművész kiállítását ahol Csukás István mesehősei elevenedtek meg.


Fotó: Zele Tímea

A Makadémia anyagtudományi játszóház vezetésével saját kezűleg készítettek lávalámpát, zselé labdát, valamint egy mikroszkóp alatt vizsgáltak meg különböző hétköznapi anyagokat, fűszereket és rovarokat a résztvevők.


Fotó: Zele Tímea

A mozgékonyabb gyerkőcök számára is akadt bőven program, hiszen “Nagyon ütős” néven játékos sportvedélkedővel is készültek a szervezők. 


Fotó: Pálinkó Gábor

A zene is nagy szerepet játszott ezen a hétvégén. Pénteken az Apacuka, szombaton a Kifli, vasárnap pedig az Iszkiri és a Kicsi Gesztenye Klub várta a lelkes kis rajongóikat a színpad előtt.


Fotó: Pálinkó Gábor

A Hétfői napon az állandó programok mellett, a Szimbiózis Alapítvány Állati bulival készült a kicsiknek, kapcsolódva a Mesekiállítás Mirr-Murr napjához, ahol még élő állatokat is simogathattak a gyerekek. 


Fotó: Zele Tímea

A hét további részében, azaz kedden és szerdán is várja a Kreatív Kuckó a kicsiket és nagyokat egyaránt, még több színes, kreatív foglalkozással.

További híreink

Finisben a játszótéri fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2020. jún 06. 11:00

Hamarosan átadásra kerül a völgyparki Nautilus, és a kertvárosi Flóra elnevezésű hatalmas óriáscsúszda. A Fő téri kalandvárat és az Eötvös téri hajót már birtokba is vették a gyerekek.

Mini ballagásokat tartanak a Szaléziban

Dátum: 2020. jún 06. 10:00

Rendhagyó módon pótolják be az elmaradt ballagást a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban. Az iskolában vannak olyan tantárgyak, amikből szóbelizni kell a diákoknak, így az adott napokon a bizonyítványok átvétele után a végzős osztályok külön-külön napokra bontva mini ballagást tartanak a Szaléziben.

Boér Gábor az új edző a KBSC csapatánál

Dátum: 2020. jún 06. 08:49

Hétfőtől új vezetőedzővel kezdi meg a a következő szezonra való felkészülést a Kazincbarcika. A csapat irányítását Boér Gábor, UEFA Pro Licences edző veszi át Dzurják Józseftől.

Online búcsúznak az ovisoktól

Dátum: 2020. jún 05. 10:44

Az iskolába készülő óvodásoktól online videóüzenetben, versekkel, dalokkal búcsúztak el a napokban az óvodapedagógusok a Kazincbarcikai Összevont Óvodákban és tagintézményeiben. A kialakult helyzet miatt nem tartották meg a hagyományos búcsúzásokat, így augusztus végén egy családi nappal szeretnék ezt pótolni.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk