https://kolorline.hu/Zenés játékos programok a Mezeyben

Zenés játékos programok a Mezeyben

Szerző:

Tanyi Fanni

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Napsütéses, időben várta a Kreatív Kuckó programjai a Mezei István Művészeti Központ udvarán, a kikapcsolódni, szórakozni vágyó családokat augusztus 9 és augusztus 12 között.

 

A Kreatív Kuckóban, a KolorKincsem kézműves foglalkozás, az Élményfestés, a Kézműves bütykölde, és a Filc-Világ varróműhely foglalkozásain fejlesztették a gyerekek a kézügyességüket, kreativitásukat. Az Izsó Miklós Képzőművészeti Körrel Festőiskolán is részt vehettek az apróságok,  és az érdeklődők megtekinthették Megyeri János szobrászművész kiállítását ahol Csukás István mesehősei elevenedtek meg.


Fotó: Zele Tímea

A Makadémia anyagtudományi játszóház vezetésével saját kezűleg készítettek lávalámpát, zselé labdát, valamint egy mikroszkóp alatt vizsgáltak meg különböző hétköznapi anyagokat, fűszereket és rovarokat a résztvevők.


Fotó: Zele Tímea

A mozgékonyabb gyerkőcök számára is akadt bőven program, hiszen “Nagyon ütős” néven játékos sportvedélkedővel is készültek a szervezők. 


Fotó: Pálinkó Gábor

A zene is nagy szerepet játszott ezen a hétvégén. Pénteken az Apacuka, szombaton a Kifli, vasárnap pedig az Iszkiri és a Kicsi Gesztenye Klub várta a lelkes kis rajongóikat a színpad előtt.


Fotó: Pálinkó Gábor

A Hétfői napon az állandó programok mellett, a Szimbiózis Alapítvány Állati bulival készült a kicsiknek, kapcsolódva a Mesekiállítás Mirr-Murr napjához, ahol még élő állatokat is simogathattak a gyerekek. 


Fotó: Zele Tímea

A hét további részében, azaz kedden és szerdán is várja a Kreatív Kuckó a kicsiket és nagyokat egyaránt, még több színes, kreatív foglalkozással.

További híreink

Újabb színes házfal készül el a hétvégén

Dátum: 2019. aug 23. 13:36

A hétvégén kezdődik a Locsoló kislány felfestése a Gyulai Pál úton. 

Megújul a Kazinczy tér

Dátum: 2019. aug 23. 12:53

Kazincbarcika Város Önkormányzata még tavaly ígértetett tett arra, hogy az újkazinci városrészen lévő öt zárt teret felújítja. A Deák tér kivitelezése már év végére be is fejeződött, idén szeptember elején pedig a Kazinczy téren folytatódik a rekonstrukció.

Véget ért a Színes Város fesztiválja

Dátum: 2019. aug 23. 10:44

Augusztus 20-án, a Szent István napi látványos tűzijátékkal véget ért Kazincbarcikán a Kolorfesztivál 7.0.

Minden rendben

Dátum: 2019. aug 22. 15:08

A Blahalouisiana együttes billentyűsével, Pénzes Mátéval beszélgettünk a Kolorfesztiválon

Programajánló

Utánpótlás toborzó

Kazincbarcika

Gólya fióka avató ünnepség

Kazincbarcika

IV. Don Bosco Kupa

Kazincbarcika

Futball éjszakája

Diósgyőr

Szavazás

Szavazzon Ön is a legkreatívabb házfalfestményre!

A kreatív alkotói pályázatra beérkezett házfaltervek közül a legtöbb szavazatot kapott alkotó elnyeri a 100 000 Ft-os közönségdíjat. A tervek és a győztes alkotások megtekinthetők: https://kolorline.hu/galeria/2019-08-16/szines-hazfalak-a-varoslakok-kezeben-a-dontes. A szavazás 2019. augusztus 31. éjfélig tart!

Szabó Julianna

Bakó Norbert

Bárdos Orsolya

Hegedűs János 2

Hegedűs János

Horváth Anna

Hüse Roland

Jeremcsuk Edina

Kerepesi Mónika

Kovács Bettina

Méhész-Polyák Attila

Mérten Nikoletta

Szilágyi Angéla

Tóth Evelin 2

Tóth Evelin

Szavazok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk