https://kolorline.hu/Színes házfalak - A városlakók kezében a döntés

Színes házfalak - A városlakók kezében a döntés

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 15-én kihirdették a Színezzük ki Kazincbarcika házfalait kreatív alkotópályázatának hivatalos végeredményét a hetedik Kolorfesztivál részeként Csónakázó-tónál rendezett Tenkes Kapitánya táncjáték előtt. 

A három győztes mellett azonban az idén a város vezetése a kiíró Barcika Art Kft.-vel közösen úgy döntött, hogy a három győztes mellett a városlakók is kiválaszthatják a számukra legkedvesebb pályázatot. 

Az oldalunkon zajló szavazáson legjobban teljesítő pályamunka beküldője 100.000 forintos pénzjutalomban részesül majd és amennyiben a lakóközösség is hozzájárul, valamint a kivitelező csapat is megvalósíthatónak tartja az adott pályaművet, fel is festik majd a kiválasztott kazincbarcikai házfalra. 

A kiválasztott 15 pályamunka megtekinthető a kapcsolódó galériában, szavazni pedig közvetlenül a nyitóóldal jobb oldali sávjában elhelyezett szavazó dobozban lehet 2019. augusztus 31.-ig. 

További híreink

A zöldből a Kékesbe: Kazincbarcikáról rajtolt a Tour de Hongrie 3. szakasza

Dátum: 2024. máj 10. 18:26

A 2024-es Tour de Hongrie nemzetközi kerékpárfutam öt napjából ismét kettőn lehetett dicső versenyhelyszín városunk. A leghosszabb, 180 kilométeres harmadik táv a kazincbarcikai Fő téren kezdődött. A büszkén zöld városunkból kiszaladó utak egyik legszebbikén, szintén dús zöldön át haladtak a szívós versenyzők egészen a Kékestetőig.

A mentőket ünnepelték Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 10. 15:06

Magyarországon a mentők „születésnapja” május 10., mivel 1887-ben ezen a napon kezdte meg működését a Budapesti Önkéntes Mentő Egyesület. A jeles nap alkalmából Kazincbarcikán is elismerésben részesültek az életmentésben élenjáró mentők.

Tour de Hongrie — ismét megmutatta magát Kazincbarcika

Dátum: 2024. máj 09. 17:21

A Tour de Hongrie kerékpáros verseny második szakaszának befutója Kazincbarcika volt. A napot a brit Mark Cavendish nyerte, magára öltve a sárga trikót.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 08. 22:33

Közlekedési információkkal és autóbusz-menetrend frissítéssel! Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk