https://kolorline.hu/50 éves évforduló

50 éves évforduló

Szerző:

Tanyi Fanni

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szombat este a 7. Kolorfesztiválon a rockzene volt főszerepben a Csónakázó-tónál, hiszen fellépett a Radar és az 50 éves P.Mobil.

A Radar zenekar nyitotta meg a szombat estét a 7. Kolorfesztiválon, akik éppen a negyedik lemezüket népszerűsítik , így nagyon elfoglaltak. A zenekar énekese, Mák István elárulta, nagyon sok időt tölt együtt a banda, de a színpadon kívül, a próbákon túl is szívesen töltik együtt idejüket. 


Fotók: Pálinkó Gábor

Rengetegen voltak kíváncsiak a most 50 éves P.Mobil zenekarra, akik méltán lehetnek büszkék arra, hogy ilyen hosszú ideig töretlenül a pályán maradt a csapat, hisz ezt nem sokan mondhatják el magukról. A koncertet a Barcikai Galagonya Citerazenekar nyitotta és zárta.

Schuster Lóránt a zenekar vezetője és alapító tagja szerint az egyik legnehezebb dolog az 50 év alatt hatalmasra nőtt repertoárból kiválasztani azokat a dalokat, amiket mindenképp játszani szeretnének egy koncerten. A barcikai előadás előtt már tudták, hogy a Miskolc, a Két forintos dal és a Menj tovább című daluk biztosan el fog hangzani ezen az estén. Véleménye szerint, az ha jó számokat egymás után raknak és eljátszanak, az még nem jó műsor. “Egy jó műsor több, mint jó számok sorozata.” - tette hozzá Schuster Lóránt.

További híreink

Tájékoztatás Hámán Kató utcai épületek bontásáról

Dátum: 2020. febr 20. 15:15

Tisztelt Lakosság! Ezúton tájékozatjuk Önöket, hogy Kazincbarcika Város megbízásából a GEO NORD BAU Kft. a Kazincbarcika Hámán Kató u. 2-4 és 14-16 szám alatti épületek bontását végzi el.

„Kibontakozás" - Demes Ferenc László kiállítása

Dátum: 2020. febr 19. 13:00

„Kibontakozás” címmel nyílt kiállítás a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban február 19-én. A Gimi Galériában Demes Ferenc László alkotásit tekintheti meg a közönség, akinek tárlatát barátja, Turiné Orosz Margit, az Ózdi Képzőművészeti Egyesület elnöke nyitotta meg.

Lakossági felhívás építésügyi igazgatási feladatok ellátásáról

Dátum: 2020. febr 19. 10:23

Lakossági felhívás – 2020. március 1. napjától megszűnik az építésügyi igazgatási feladatok ellátása a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban

Karate sikerek Szirmabesenyőn

Dátum: 2020. febr 18. 11:27

Jól szerepeltek a karatés fiatalok

Programajánló

Senior Sportkavalkád

Don Bosco Sportközpont - Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2.

Úszásoktatás

Kazincbarcikai Fedett Uszoda, Hadak útja 1.

Veres 1 Színház: Pletykafészek

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Szenior Szabadegyetem II. félév

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Veres 1 Színház: Pletykafészek - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ – Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk