https://kolorline.hu/50 éves évforduló

50 éves évforduló

Szerző:

Tanyi Fanni

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szombat este a 7. Kolorfesztiválon a rockzene volt főszerepben a Csónakázó-tónál, hiszen fellépett a Radar és az 50 éves P.Mobil.

A Radar zenekar nyitotta meg a szombat estét a 7. Kolorfesztiválon, akik éppen a negyedik lemezüket népszerűsítik , így nagyon elfoglaltak. A zenekar énekese, Mák István elárulta, nagyon sok időt tölt együtt a banda, de a színpadon kívül, a próbákon túl is szívesen töltik együtt idejüket. 


Fotók: Pálinkó Gábor

Rengetegen voltak kíváncsiak a most 50 éves P.Mobil zenekarra, akik méltán lehetnek büszkék arra, hogy ilyen hosszú ideig töretlenül a pályán maradt a csapat, hisz ezt nem sokan mondhatják el magukról. A koncertet a Barcikai Galagonya Citerazenekar nyitotta és zárta.

Schuster Lóránt a zenekar vezetője és alapító tagja szerint az egyik legnehezebb dolog az 50 év alatt hatalmasra nőtt repertoárból kiválasztani azokat a dalokat, amiket mindenképp játszani szeretnének egy koncerten. A barcikai előadás előtt már tudták, hogy a Miskolc, a Két forintos dal és a Menj tovább című daluk biztosan el fog hangzani ezen az estén. Véleménye szerint, az ha jó számokat egymás után raknak és eljátszanak, az még nem jó műsor. “Egy jó műsor több, mint jó számok sorozata.” - tette hozzá Schuster Lóránt.

További híreink

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk