https://kolorline.hu/50 éves évforduló

50 éves évforduló

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szombat este a 7. Kolorfesztiválon a rockzene volt főszerepben a Csónakázó-tónál, hiszen fellépett a Radar és az 50 éves P.Mobil.

A Radar zenekar nyitotta meg a szombat estét a 7. Kolorfesztiválon, akik éppen a negyedik lemezüket népszerűsítik , így nagyon elfoglaltak. A zenekar énekese, Mák István elárulta, nagyon sok időt tölt együtt a banda, de a színpadon kívül, a próbákon túl is szívesen töltik együtt idejüket. 


Fotók: Pálinkó Gábor

Rengetegen voltak kíváncsiak a most 50 éves P.Mobil zenekarra, akik méltán lehetnek büszkék arra, hogy ilyen hosszú ideig töretlenül a pályán maradt a csapat, hisz ezt nem sokan mondhatják el magukról. A koncertet a Barcikai Galagonya Citerazenekar nyitotta és zárta.

Schuster Lóránt a zenekar vezetője és alapító tagja szerint az egyik legnehezebb dolog az 50 év alatt hatalmasra nőtt repertoárból kiválasztani azokat a dalokat, amiket mindenképp játszani szeretnének egy koncerten. A barcikai előadás előtt már tudták, hogy a Miskolc, a Két forintos dal és a Menj tovább című daluk biztosan el fog hangzani ezen az estén. Véleménye szerint, az ha jó számokat egymás után raknak és eljátszanak, az még nem jó műsor. “Egy jó műsor több, mint jó számok sorozata.” - tette hozzá Schuster Lóránt.

További híreink

Nagykoncertekkel indul indul az idei Kolorfesztivál

Dátum: 2024. júl 30. 15:00

Augusztus 8. és 10. között a Csónakázó-tónál fellépők sorával veszi kezdetét a Kolorfesztivál. Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és T. Danny indítja a sort.

Egységben az erő: szeptember 21-én eldördül a rajtpisztoly a Kolorfutáson

Dátum: 2024. júl 30. 07:46

Már lehet nevezni a 2024-es Kolorfutásra! A verseny szeptember 21-én kerül megrendezésre, és számos izgalmas változást hoz.

Folytatja szúnyoggyérítési programját a város

Dátum: 2024. júl 29. 10:58

A héten újabb szúnyoggyérítésre kerül sor Kazincbarcikán. Az időjárás függvényében július 31-én vagy augusztus 1-2. közötti napokon, az éjszakai órákban végzik a szakemberek a beavatkozást.

Indul a parlagfűszezon — a hétvégétől a közepes szintet is elérheti a pollenszint

Dátum: 2024. júl 28. 06:38

Egyre magasabb a parlagfű pollenkoncentrációja a levegőben, és a hétvégétől akár elérheti a tüneteket okozó közepes szintet is — tájékoztatta szerkesztőségünket a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk