https://kolorline.hu/Boldog Születésnapot! - Magyarország és Kazincbarcika is ünnepelt

Boldog Születésnapot! - Magyarország és Kazincbarcika is ünnepelt

Szerző:

Tanyi Fanni

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 19-én és 20-án, a 7. Kolorfesztiválon, fantasztikus hangulatban várta közönségét, a Szent István-napi ünnepség programja.

A hétfői és keddi napon, a legkisebbek és családjaik városnéző kisvonattal fedezhették fel a várost, a nagyobbak kellemes hangulatú bormustrán vehettek részt, ahol a minőségi borok voltak főszerepben. A nedűhöz pedig a jó hangulatról a Tekergő utcazenekar gondoskodott.


Fotók: Zele Tímea

Hétfőn a programok a Csónakázó-tónál folytatódtak tovább, ahol fellépett a jazz-korszak zenei világnak képviselője a Hot Jazz Band. A zenekarnak rengeteg terve van a jövőt illetően. Bencs Zoltán, a zenekar vezetője elárulta, hogy szeretnének egy lemezt majd a gyerekek számára is elkészíteni.

Őket az idén 10 éves, Kazincbarcikai Smink zenekar követte, akik folyamatosan új dalokon dolgoznak, de a mai estére elhozták a régebbi  ismert zenéiket is.

A koncert után, lélegzetelállító légtornász műsorral kápráztatta el a közönségét Konok Zsuzsanna és Nagy Zsuzsanna, amit  az erő, a hajlékonyság, a forgások és a zuhanások jellemeztek.

A Kolorfesztivál hétfői napját a Margaret Island zenekar koncertje zárta, akik amellett, hogy szinte mindennap játszanak, két koncert között próbálják tartalmasan eltölteni az időt. Legutóbb gokartozni volt együtt a csapat, árulta el Törőcsik Kristóf, a zenekar egyik alapító tagja.

Kedden a Szent István-napi programok szentmisével vették kezdetüket, ahol a Szent Család templomban Ünnepi Szentmisén szentelték meg az új kenyeret. A programok a Csónakázó-tónál folytatódtak, ahol fellépett a Szinvavölgyi néptáncegyüttes, akik a legszebb táncokat hozták el a Kárpát-medence néptánc hagyományából.

A Szinvavölgyi táncegyüttes műsora után Bereczki Zoltán következett, aki nagysikerű koncertet adott közönségének. Az énekes a nyári időszakban rengeteg élményt és energiát gyűjtött, így számára az ősz az új dalok írásáról fog szólni.

A Szent István-napi programot látványos ünnepi tűzijáték zárta.

További híreink

„Kibontakozás" - Demes Ferenc László kiállítása

Dátum: 2020. febr 19. 13:00

„Kibontakozás” címmel nyílt kiállítás a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban február 19-én. A Gimi Galériában Demes Ferenc László alkotásit tekintheti meg a közönség, akinek tárlatát barátja, Turiné Orosz Margit, az Ózdi Képzőművészeti Egyesület elnöke nyitotta meg.

Lakossági felhívás építésügyi igazgatási feladatok ellátásáról

Dátum: 2020. febr 19. 10:23

Lakossági felhívás – 2020. március 1. napjától megszűnik az építésügyi igazgatási feladatok ellátása a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban

Karate sikerek Szirmabesenyőn

Dátum: 2020. febr 18. 11:27

Jól szerepeltek a karatés fiatalok

Mathieu van der Poelt is idecsábítanánk

Dátum: 2020. febr 18. 11:05

Szilasi László versenyigazgató szerint van esély arra, hogy a májusi Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen részt vegyen a sportág egyik nagy csillaga, Mathieu van der Poel is.

Programajánló

Senior Sportkavalkád

Don Bosco Sportközpont - Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2.

Úszásoktatás

Kazincbarcikai Fedett Uszoda, Hadak útja 1.

Veres 1 Színház: Pletykafészek

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Szenior Szabadegyetem II. félév

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Veres 1 Színház: Pletykafészek - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ – Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk