https://kolorline.hu/Boldog Születésnapot! - Magyarország és Kazincbarcika is ünnepelt

Boldog Születésnapot! - Magyarország és Kazincbarcika is ünnepelt

Szerző:

Tanyi Fanni

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 19-én és 20-án, a 7. Kolorfesztiválon, fantasztikus hangulatban várta közönségét, a Szent István-napi ünnepség programja.

A hétfői és keddi napon, a legkisebbek és családjaik városnéző kisvonattal fedezhették fel a várost, a nagyobbak kellemes hangulatú bormustrán vehettek részt, ahol a minőségi borok voltak főszerepben. A nedűhöz pedig a jó hangulatról a Tekergő utcazenekar gondoskodott.


Fotók: Zele Tímea

Hétfőn a programok a Csónakázó-tónál folytatódtak tovább, ahol fellépett a jazz-korszak zenei világnak képviselője a Hot Jazz Band. A zenekarnak rengeteg terve van a jövőt illetően. Bencs Zoltán, a zenekar vezetője elárulta, hogy szeretnének egy lemezt majd a gyerekek számára is elkészíteni.

Őket az idén 10 éves, Kazincbarcikai Smink zenekar követte, akik folyamatosan új dalokon dolgoznak, de a mai estére elhozták a régebbi  ismert zenéiket is.

A koncert után, lélegzetelállító légtornász műsorral kápráztatta el a közönségét Konok Zsuzsanna és Nagy Zsuzsanna, amit  az erő, a hajlékonyság, a forgások és a zuhanások jellemeztek.

A Kolorfesztivál hétfői napját a Margaret Island zenekar koncertje zárta, akik amellett, hogy szinte mindennap játszanak, két koncert között próbálják tartalmasan eltölteni az időt. Legutóbb gokartozni volt együtt a csapat, árulta el Törőcsik Kristóf, a zenekar egyik alapító tagja.

Kedden a Szent István-napi programok szentmisével vették kezdetüket, ahol a Szent Család templomban Ünnepi Szentmisén szentelték meg az új kenyeret. A programok a Csónakázó-tónál folytatódtak, ahol fellépett a Szinvavölgyi néptáncegyüttes, akik a legszebb táncokat hozták el a Kárpát-medence néptánc hagyományából.

A Szinvavölgyi táncegyüttes műsora után Bereczki Zoltán következett, aki nagysikerű koncertet adott közönségének. Az énekes a nyári időszakban rengeteg élményt és energiát gyűjtött, így számára az ősz az új dalok írásáról fog szólni.

A Szent István-napi programot látványos ünnepi tűzijáték zárta.

További híreink

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk