https://kolorline.hu/Boldog Születésnapot! - Magyarország és Kazincbarcika is ünnepelt

Boldog Születésnapot! - Magyarország és Kazincbarcika is ünnepelt

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 19-én és 20-án, a 7. Kolorfesztiválon, fantasztikus hangulatban várta közönségét, a Szent István-napi ünnepség programja.

A hétfői és keddi napon, a legkisebbek és családjaik városnéző kisvonattal fedezhették fel a várost, a nagyobbak kellemes hangulatú bormustrán vehettek részt, ahol a minőségi borok voltak főszerepben. A nedűhöz pedig a jó hangulatról a Tekergő utcazenekar gondoskodott.


Fotók: Zele Tímea

Hétfőn a programok a Csónakázó-tónál folytatódtak tovább, ahol fellépett a jazz-korszak zenei világnak képviselője a Hot Jazz Band. A zenekarnak rengeteg terve van a jövőt illetően. Bencs Zoltán, a zenekar vezetője elárulta, hogy szeretnének egy lemezt majd a gyerekek számára is elkészíteni.

Őket az idén 10 éves, Kazincbarcikai Smink zenekar követte, akik folyamatosan új dalokon dolgoznak, de a mai estére elhozták a régebbi  ismert zenéiket is.

A koncert után, lélegzetelállító légtornász műsorral kápráztatta el a közönségét Konok Zsuzsanna és Nagy Zsuzsanna, amit  az erő, a hajlékonyság, a forgások és a zuhanások jellemeztek.

A Kolorfesztivál hétfői napját a Margaret Island zenekar koncertje zárta, akik amellett, hogy szinte mindennap játszanak, két koncert között próbálják tartalmasan eltölteni az időt. Legutóbb gokartozni volt együtt a csapat, árulta el Törőcsik Kristóf, a zenekar egyik alapító tagja.

Kedden a Szent István-napi programok szentmisével vették kezdetüket, ahol a Szent Család templomban Ünnepi Szentmisén szentelték meg az új kenyeret. A programok a Csónakázó-tónál folytatódtak, ahol fellépett a Szinvavölgyi néptáncegyüttes, akik a legszebb táncokat hozták el a Kárpát-medence néptánc hagyományából.

A Szinvavölgyi táncegyüttes műsora után Bereczki Zoltán következett, aki nagysikerű koncertet adott közönségének. Az énekes a nyári időszakban rengeteg élményt és energiát gyűjtött, így számára az ősz az új dalok írásáról fog szólni.

A Szent István-napi programot látványos ünnepi tűzijáték zárta.

További híreink

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk