https://kolorline.hu/Újabb színes házfal készül el a hétvégén

Újabb színes házfal készül el a hétvégén

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A hétvégén kezdődik a Locsoló kislány felfestése a Gyulai Pál úton. 

A falfestők ma még a köteleket szerelik fel és felkészülnek a hétvégi munkára. Az alapanyagokat beszerzése és előkészületek befejezése után holnap reggel kezdik el a kivitelezést.  

A júliusban kiírt kreatív pályázat harmadik helyezettjének, Csontosné Gebei Tímeának a műve a tervek szerint hétfőre már el is készül. Aki kíváncsi az alkotás látványos folyamatára, a hétvégi szikrázó napsütésben sétáljon el a Gyulai Pál út felé, ahol folyamatosan dolgoznak majd a kivitelezők a színes város legújabb házfalán! 

Augusztus 31.-ig még lehet szavazni lapunk címoldalán a közönségdíjas pályázatra, a legjobbnak ítélt alkotás benyújtója 100 000 forint jutalomban részesül. 

 

További híreink

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk