https://kolorline.hu/Utolsó állomás - Véget ért a 7. Kolorfesztivál

Utolsó állomás - Véget ért a 7. Kolorfesztivál

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A 7. Kolorfesztivál utolsó állomásán Sajógalgócon adott koncertet Balázs Fecó, a Kossuth- és Liszt Ferenc díjas énekes, zenész.

Renegtegen voltak kíváncsiak a Sajógalgócon fellépő Balázs Fecóra, aki már négy évesen elkezdett a zene iránt érdeklődni. Az énekes, zeneszerző 1967-ben a Neoton együttes tagjaként kezdett, majd Som Lajossal megalapították az első magyar hard-rock zenekart, a Taurus XT-t. Az énekes 1976-ban Koncz Zsuzsa kísérő zenekarához került, majd 1978-ban, erre az együttesre építve megalapította a Korál együttest.


Fotók: Kovács Loretta

Eddigi pályafutása alatt rengeteg díjat bezsebelt. Egymás után hatszor választották az év legjobb billentyűsének, Interpop Fesztivál zeneszerzői díjat, Artisjus Életmű díjat, Lisz Ferenc és Kussuth díjat is magáénak tudhat az énekes zeneszerző.

Balázs Fecó erre az estére a legismertebb slágereivel készült a közönsége számára.

Meglepetés sztárvendégként színpadra lépett Keresztes Ildikó, énekes és színésznő, aki Balázs Fecó "A csönd évei" című nagylemezén kétdalban is duettet énekel a zenésszel.

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk