https://kolorline.hu/Lakossági tájékoztató

Lakossági tájékoztató

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Framochem Kft. hivatalos tájékoztatása szerint ma reggel háromnegyed hatkor a cég kazincbarcikai üzemének hulladéktárolójában valószínűsíthetően egy hordóból kifolyt anyag öngyulladás következtében tüzet fogott, ami további hordókat gyújtott ki.

A helyzetet a Létesítményi Tűzoltóság a Hivatásos Tűzoltósággal és a Borsodchem ZRT. és a Framochem Kft. önkéntes tűzoltóival közösen kezelte, a tüzet rövid időn belül eloltották. Személyi sérülés nem történt. Előzetes felmérés alapján a tűz kiindulási forrása oldószert tartalmazó hulladék volt.
Az üzemben a termelést biztonságtechnikai okokból leállították, a létesítmény biztonságos állapotban van. Az első mérések alapján veszélyes anyag nem került a légtérbe.
Az eseményt a Katasztrófavédelem Iparbiztonsági Felügyelője a helyszínen vizsgálja.

További híreink

Adóbevallást idén is kell készíteni

Dátum: 2020. ápr 05. 08:00

A világjárványként nyilvántartott Koronavírus terjedése szinte minden időintervallumhoz, és határidőhöz kötött hivatalos ügyintézési forma menetrendjét átszabta nem csak országunkban, hanem mondhatni világszerte. Mint ismerete,s hazánk lakosságát nagyrészt érintő hivatalos beadványok egyike az éves adóbevallás elkészítése és benyújtása, melynek 2020-as határideje május 20.

Kijárási korlátozás – A kazincbarcikaiak korrektek

Dátum: 2020. ápr 04. 21:21

A koronavírus-járvány megelőzése érdekében március 28-ától kijárási korlátozás van érvényben egész Magyarország területén. A korlátozási szabályok közül leginkább az üzletekben bevezetett, életkorhoz kötött, sávos vásárlási lehetőség érintette érzékenyen a lakosságot. Kíváncsiak voltunk, hogy a kazincbarcikai emberek milyen gyorsan reagáltak a megváltozott élethelyzetre, mennyire voltak szabálykövetőek az elmúlt egy hét alatt.

Tűzgyújtási tilalom Borsod megyében

Dátum: 2020. ápr 04. 11:10

A csapadékszegény időjárás miatt a szabadtéri tüzek száma ugrásszerűen megnőtt az elmúlt napokban. A tűzoltókat idén már háromezer szabadtéri tűzesethez riasztották. Ezeknek a tüzeknek a 99 százaléka emberi gondatlanságra vezethető vissza. Ezért a katasztrófavédelem április 3-án, pénteken hét megyében rendelt el tűzgyújtási tilalmat, köztük Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is.

Lakossági tájékoztató az elmaradt előadások jegyeinek visszaváltásáról

Dátum: 2020. ápr 03. 16:51

A belépőjegyek igény szerint visszaválthatók

KolorTV élőben

Programajánló

ELMARAD!!! A megfeszített

Don Bosco Sportközpont - Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2.

ZORÁN koncert

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika, Fő tér 5.

Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

NINJA-KIHÍVÁS KAZINCBARCIKA

Völgy Park - Kazincbarcika

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk