https://kolorline.hu/Egyre közelebb a Spartan időpontja

Egyre közelebb a Spartan időpontja

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egy hónap múlva, október 5-én és 6-án rajtolnak el a Spartan verseny résztvevői Kazincbarcikán a Csónakázó tónál.

A 2017-es Spartan Race sikere után a szervezők már tudták, hogy szeretnének Kazincbarcikára visszatérni egy kétnapos rendezvénnyel, árulta el Sisak Zsófia főszervező.


Fotón: Sisak Zsófia versenyigazgató 

Október 5-én szombaton a leghosszabb útvonallal rendelkező Beast táv, 6-án vasárnap pedig a legrövidebb és legnépszerűbb Sprint verseny várja a regisztráltakat.
A megmérettetésen sok kísérő rendezvény és Kids Race is várja a sportolni vágyókat.


Fotók: Kovács Loretta

A színes programok mellett, a mozgássérült és a szellemileg sérült gyerekeknek is készülnek Special Kids versenyszámmal a rendezők. A jótékonysági sprint versenyre vasárnap kerül sor, melynek bevételéből a kazincbarcikai Kincsem Napközit fogják támogatni a szervezők.Szombat éjszaka 12 órás Hurricane Heat várja a legelszántabb nevezőket, amely a főszervező elmondása szerint, kicsit hasonlít egy katonai kiképzéshez, amely, várhatóan kemény kihívásokat tartalmaz majd.
Nevezésre online szeptember 29-éig éjfélig, illetve a helyszínen lesz még lehetőség.

 

További híreink

Októbertől újra úszásoktatás

Dátum: 2020. szept 19. 10:00

Október elején folytatódnak a nyáron elkezdődött úszótanfolyamok a Kazincbarcikai Fedett Uszodában. Újdonság, hogy a gyermekcsoportok mellett ezúttal a felnőttek is gyakorolhatnak szakavatott tréner jelenléte mellett.

Örökbe fogadhatók a Kazincbarcikáról elszállított kóbor állatok

Dátum: 2020. szept 19. 08:00

A kóbor állatok befogása tekintetében komoly előrelépés történt az elmúlt hónapokban. Az önkormányzat a Borsod Állatvédő Alapítvánnyal együttműködésben oldja meg a kérdést. A Kazincbarcika város közigazgatási területén befogott kóbor állatokat az alapítvány rudabányai telephelyén átveszi, azokat elhelyezi, ellátásukról, állatorvosi felügyeletükről a hatályos állatvédelmi jogszabályok szerint gondoskodik.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 18.

Dátum: 2020. szept 18. 16:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. szept 18. 14:06

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk