https://kolorline.hu/Egyre közelebb a Spartan időpontja

Egyre közelebb a Spartan időpontja

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egy hónap múlva, október 5-én és 6-án rajtolnak el a Spartan verseny résztvevői Kazincbarcikán a Csónakázó tónál.

A 2017-es Spartan Race sikere után a szervezők már tudták, hogy szeretnének Kazincbarcikára visszatérni egy kétnapos rendezvénnyel, árulta el Sisak Zsófia főszervező.


Fotón: Sisak Zsófia versenyigazgató 

Október 5-én szombaton a leghosszabb útvonallal rendelkező Beast táv, 6-án vasárnap pedig a legrövidebb és legnépszerűbb Sprint verseny várja a regisztráltakat.
A megmérettetésen sok kísérő rendezvény és Kids Race is várja a sportolni vágyókat.


Fotók: Kovács Loretta

A színes programok mellett, a mozgássérült és a szellemileg sérült gyerekeknek is készülnek Special Kids versenyszámmal a rendezők. A jótékonysági sprint versenyre vasárnap kerül sor, melynek bevételéből a kazincbarcikai Kincsem Napközit fogják támogatni a szervezők.Szombat éjszaka 12 órás Hurricane Heat várja a legelszántabb nevezőket, amely a főszervező elmondása szerint, kicsit hasonlít egy katonai kiképzéshez, amely, várhatóan kemény kihívásokat tartalmaz majd.
Nevezésre online szeptember 29-éig éjfélig, illetve a helyszínen lesz még lehetőség.

 

További híreink

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk