https://kolorline.hu/Kazincbarcikán ünnepel a Magyar Speciális Olimpia Szövetség

Kazincbarcikán ünnepel a Magyar Speciális Olimpia Szövetség

Szerző:

Tanyi Fanni

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szeptember 21-én Kazincbarcikán ünnepli a Magyar Speciális Olimpia Szövetség harmincadik születésnapját, melyre a város, és a környező települések lakóit is várják programokkal a szervezők.

30. születésnapja alkalmából, szeptember 21-én szombaton, a kazincbarcikai Völgy Parkban tartja zárórendezvényét a Magyar Speciális Olimpia Szövetség. Az eseményen, többek között sportágbemutatóval készülnek a szervezők, amibe a lakosok is bekapcsolódhatnak, és megismerkedhetnek a speciális olimpia bajnokaival. Emellett koncertek is várják a kilátogatókat.


Fotók: Zele Tímea

– Az MSOSZ minden tagja nagyon várja már az eseményt. A szeptember 21-ei rendezvény a zene, a sport, a boldogság, a szórakozás és a szeretet ünnepe lesz – mondta el Lengyel Lajos a szövetség elnöke. Sok neves előadó és vendég lesz a helyszínen, mint például Fábián László olimpiai bajnok öttusázó, Czene Attila olimpiai bajnok úszó, valamint fellép az Animal Cannibals, Csepregi Éva, a Desperado és Dér Heni is.

Az ünnepség mellett, szeptember 21-én délelőtt erőemelő versenyen, 21-én és 22-én asztalitenisz-bajnokságon szurkolhat a közönség.

További híreink

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk