https://kolorline.hu/Kazincbarcikán ünnepel a Magyar Speciális Olimpia Szövetség

Kazincbarcikán ünnepel a Magyar Speciális Olimpia Szövetség

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szeptember 21-én Kazincbarcikán ünnepli a Magyar Speciális Olimpia Szövetség harmincadik születésnapját, melyre a város, és a környező települések lakóit is várják programokkal a szervezők.

30. születésnapja alkalmából, szeptember 21-én szombaton, a kazincbarcikai Völgy Parkban tartja zárórendezvényét a Magyar Speciális Olimpia Szövetség. Az eseményen, többek között sportágbemutatóval készülnek a szervezők, amibe a lakosok is bekapcsolódhatnak, és megismerkedhetnek a speciális olimpia bajnokaival. Emellett koncertek is várják a kilátogatókat.


Fotók: Zele Tímea

– Az MSOSZ minden tagja nagyon várja már az eseményt. A szeptember 21-ei rendezvény a zene, a sport, a boldogság, a szórakozás és a szeretet ünnepe lesz – mondta el Lengyel Lajos a szövetség elnöke. Sok neves előadó és vendég lesz a helyszínen, mint például Fábián László olimpiai bajnok öttusázó, Czene Attila olimpiai bajnok úszó, valamint fellép az Animal Cannibals, Csepregi Éva, a Desperado és Dér Heni is.

Az ünnepség mellett, szeptember 21-én délelőtt erőemelő versenyen, 21-én és 22-én asztalitenisz-bajnokságon szurkolhat a közönség.

További híreink

Októbertől újra úszásoktatás

Dátum: 2020. szept 19. 10:00

Október elején folytatódnak a nyáron elkezdődött úszótanfolyamok a Kazincbarcikai Fedett Uszodában. Újdonság, hogy a gyermekcsoportok mellett ezúttal a felnőttek is gyakorolhatnak szakavatott tréner jelenléte mellett.

Örökbe fogadhatók a Kazincbarcikáról elszállított kóbor állatok

Dátum: 2020. szept 19. 08:00

A kóbor állatok befogása tekintetében komoly előrelépés történt az elmúlt hónapokban. Az önkormányzat a Borsod Állatvédő Alapítvánnyal együttműködésben oldja meg a kérdést. A Kazincbarcika város közigazgatási területén befogott kóbor állatokat az alapítvány rudabányai telephelyén átveszi, azokat elhelyezi, ellátásukról, állatorvosi felügyeletükről a hatályos állatvédelmi jogszabályok szerint gondoskodik.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 18.

Dátum: 2020. szept 18. 16:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. szept 18. 14:06

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk