https://kolorline.hu/Kazincbarcikán ünnepel a Magyar Speciális Olimpia Szövetség

Kazincbarcikán ünnepel a Magyar Speciális Olimpia Szövetség

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szeptember 21-én Kazincbarcikán ünnepli a Magyar Speciális Olimpia Szövetség harmincadik születésnapját, melyre a város, és a környező települések lakóit is várják programokkal a szervezők.

30. születésnapja alkalmából, szeptember 21-én szombaton, a kazincbarcikai Völgy Parkban tartja zárórendezvényét a Magyar Speciális Olimpia Szövetség. Az eseményen, többek között sportágbemutatóval készülnek a szervezők, amibe a lakosok is bekapcsolódhatnak, és megismerkedhetnek a speciális olimpia bajnokaival. Emellett koncertek is várják a kilátogatókat.


Fotók: Zele Tímea

– Az MSOSZ minden tagja nagyon várja már az eseményt. A szeptember 21-ei rendezvény a zene, a sport, a boldogság, a szórakozás és a szeretet ünnepe lesz – mondta el Lengyel Lajos a szövetség elnöke. Sok neves előadó és vendég lesz a helyszínen, mint például Fábián László olimpiai bajnok öttusázó, Czene Attila olimpiai bajnok úszó, valamint fellép az Animal Cannibals, Csepregi Éva, a Desperado és Dér Heni is.

Az ünnepség mellett, szeptember 21-én délelőtt erőemelő versenyen, 21-én és 22-én asztalitenisz-bajnokságon szurkolhat a közönség.

További híreink

Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban

Dátum: 2020. aug 08. 17:19

Halálos közlekedési baleset történt a 2603-es számú úton - Sajóivánka belterületén, a vasúti átjáróban - 2020. augusztus 8-án 14 óra 45 perc körül.

Nyári diákmunka Kazincbarcikán

Dátum: 2020. aug 08. 10:00

Közel 350 fő jelentkezett az önkormányzat által szervezett nyári diákmunkára Kazincbarcikán. Júliusban és augusztusban is 65 tanuló kapott lehetőséget a munkára. A népszerű lehetőség nem csak a helyi fiatalokat, hanem a környező települések diákjait is érdekelte.

Kézműves játszóház az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klubbal

Dátum: 2020. aug 08. 09:24

Sokéves barátság fűzi az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub tagjait herbolyai kis barátaikhoz. Minden esztendőben, több ízben kilátogatnak a Kazincbarcikai Család – és Gyermekjóléti Szolgálat Herbolyai Szociális Blokkjának épületébe, hogy pár örömteli órát töltsenek együtt a gyerekekkel.

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. aug 07. 13:22

Az elmúlt időszakban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, illetve kilenc esetben szűrtek ki ittas vezetőt.

KolorTV élőben

Programajánló

Vers és zene bűvöletében

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk