https://kolorline.hu/Isten éltesse Margó nénit!

Isten éltesse Margó nénit!

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kilencvenedik születésnapját ünnepelte Kapéri Ferencné.

Kapéri Ferencnét azaz Margó nénit, csokorral és miniszteri oklevéllel köszöntötte 90. születésnapja alkalmából Klimon István alpolgármester és Bukó Géza önkormányzati képviselő Kazincbarcikán.


 

Az ünnepelt elmondta, hogy Sárospatakról került Kazincbarcikára, és férjével úgy döntöttek, hogy a városban alapítanak családot. Mivel mindig is szerették a gyerekeket ezért a Kapéri család öttel is büszkélkedhet. Margó néni négy sajátja mellé jutott a szeretetéből az ötödiknek is, akit pólyás korától nevelt. Büszke a családjára, hiszen immár tíz unokája, tizenhárom dédunokája és egy ükunokája is van.

Szerettei bármikor látogatják, örömmel fogadja. Amikor tehette, Hajdúszoboszlóra utazott barátnőjével fürdőzni, de manapság már egy szenvedélye maradt, és az a rejtvényfejtés. Mikor elkerüli az álom, akkor is hobbijának él fáradhatatlanul oldja meg a feladványokat.

További híreink

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk