https://kolorline.hu/KOLORAPP MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE

KOLORAPP MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A BARCIKA Centrum Kft., mint a KolorAPP mobil applikáció fejlesztője, 2018 decemberében támogatási kérelmet nyújtott be a „Színezzük Együtt Kazincbarcikát” Helyi Közösség felé a KolorAPP mobil applikáció továbbfejlesztésére.

esza

A támogatási kérelmet a helyi akciócsoport és az irányító hatóság támogatásra érdemesnek minősítette, a támogatói okirat 2019.09.16-án lépett hatályba, a projekt megvalósítás így a tényleges fejlesztési munkák várhatóan 2019. novemberében megkezdődnek.

A „KolorAPP mobil applikáció fejlesztése” című, TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00156 azonosító számú projekt részeként sor kerül a mobil alkalmazás fejlesztésére, ennek részeként az alkalmazás új megjelenést kap, interface kerül kialakításra a KolorLine és a KolorAPP rendszer között a hírek, közlemények és városi programok megosztására, teljesen új megjelenést kap az alkalmazás, továbbá kiegészítésre kerül egy új Közösség modullal és időszakosan aktiválható, elsősorban a nyári városi fesztivált támogató modullal.

A Közösség modul segítségével a helyi lakosság, intézmények és gazdasági társaságok kölcsönös szívességi programokat hirdethetnek meg, melynek segítségével a helyi közösségek együttműködése és egymás támogatása fokozható.

A mobil alkalmazás iOS, és Android fejlesztésének lezárása 2020.03.31-ig tervezett, az új Közösség modul bevezetési kampánya 2020-ban tervezett. A projekt elszámolható összköltsége 10 000 000 Ft

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk