https://kolorline.hu/KOLORAPP MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE

KOLORAPP MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A BARCIKA Centrum Kft., mint a KolorAPP mobil applikáció fejlesztője, 2018 decemberében támogatási kérelmet nyújtott be a „Színezzük Együtt Kazincbarcikát” Helyi Közösség felé a KolorAPP mobil applikáció továbbfejlesztésére.

esza

A támogatási kérelmet a helyi akciócsoport és az irányító hatóság támogatásra érdemesnek minősítette, a támogatói okirat 2019.09.16-án lépett hatályba, a projekt megvalósítás így a tényleges fejlesztési munkák várhatóan 2019. novemberében megkezdődnek.

A „KolorAPP mobil applikáció fejlesztése” című, TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00156 azonosító számú projekt részeként sor kerül a mobil alkalmazás fejlesztésére, ennek részeként az alkalmazás új megjelenést kap, interface kerül kialakításra a KolorLine és a KolorAPP rendszer között a hírek, közlemények és városi programok megosztására, teljesen új megjelenést kap az alkalmazás, továbbá kiegészítésre kerül egy új Közösség modullal és időszakosan aktiválható, elsősorban a nyári városi fesztivált támogató modullal.

A Közösség modul segítségével a helyi lakosság, intézmények és gazdasági társaságok kölcsönös szívességi programokat hirdethetnek meg, melynek segítségével a helyi közösségek együttműködése és egymás támogatása fokozható.

A mobil alkalmazás iOS, és Android fejlesztésének lezárása 2020.03.31-ig tervezett, az új Közösség modul bevezetési kampánya 2020-ban tervezett. A projekt elszámolható összköltsége 10 000 000 Ft

További híreink

Szász szőnyegkiállítás nyílt a Mezeyben

Dátum: 2022. jan 25. 12:00

„Szász szőnyegek" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban január 21-én. A tárlaton Vámos Arnold tulajdonában lévő Szász Endre festőművész által tervezett faliszőnyegeket csodálhatja meg a művészetkedvelő közönség.

Megkezdődött a vízi komplexum építése

Dátum: 2022. jan 25. 09:58

2022 januárjában - a terveknek megfelelően - átadták a Csónakázó-tó melletti füves területet a kivitelezési munkálatok megkezdéséhez, hogy megvalósulhasson az elmúlt évek legnagyobb városi beruházása: a kazincbarcikai vízi komplexum megépítése.

Már lehet jelentkezni az idei rejtvényfejtő versenyre

Dátum: 2022. jan 24. 15:59

Idén ötödik alkalommal szervez rejtvényfejtő versenyt az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub és a Barcika Art Nonrpofit Kft. február 11-én. Jelentkezni és regisztrálni a (+36) (48) 310-116-os telefonszámon, vagy a rejtveny@kolorcity.hu e-mail-címen lehet, 2022. február 4. (péntek) 16:00 óráig!

Szeptemberben indulhat a vegyészmérnöki egyetemi alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jan 24. 12:56

Már lehet jelentkezni a Kazincbarcikán induló vegyészmérnöki egyetemi alapképzésre. A Miskolci Egyetem, a Tiszáninneni Református Egyházkerület, a Wanhua BorsodChem Zrt. és Kazincbarcika Város Önkormányzata összefogásával és együttműködésével idén szeptemberben itt, helyben, az Irinyi János Református Oktatási Központban kezdhetik meg egyetemi tanulmányaikat azok, akik ezen a területen szeretnék elkezdeni vagy folytatni karrierjüket. Ráadásul a gyakorlati képzésüket a későbbi esetleges munkahelyük, a helyi vegyipari óriáscég biztosítja.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk