https://kolorline.hu/KOLORAPP MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE

KOLORAPP MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A BARCIKA Centrum Kft., mint a KolorAPP mobil applikáció fejlesztője, 2018 decemberében támogatási kérelmet nyújtott be a „Színezzük Együtt Kazincbarcikát” Helyi Közösség felé a KolorAPP mobil applikáció továbbfejlesztésére.

esza

A támogatási kérelmet a helyi akciócsoport és az irányító hatóság támogatásra érdemesnek minősítette, a támogatói okirat 2019.09.16-án lépett hatályba, a projekt megvalósítás így a tényleges fejlesztési munkák várhatóan 2019. novemberében megkezdődnek.

A „KolorAPP mobil applikáció fejlesztése” című, TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00156 azonosító számú projekt részeként sor kerül a mobil alkalmazás fejlesztésére, ennek részeként az alkalmazás új megjelenést kap, interface kerül kialakításra a KolorLine és a KolorAPP rendszer között a hírek, közlemények és városi programok megosztására, teljesen új megjelenést kap az alkalmazás, továbbá kiegészítésre kerül egy új Közösség modullal és időszakosan aktiválható, elsősorban a nyári városi fesztivált támogató modullal.

A Közösség modul segítségével a helyi lakosság, intézmények és gazdasági társaságok kölcsönös szívességi programokat hirdethetnek meg, melynek segítségével a helyi közösségek együttműködése és egymás támogatása fokozható.

A mobil alkalmazás iOS, és Android fejlesztésének lezárása 2020.03.31-ig tervezett, az új Közösség modul bevezetési kampánya 2020-ban tervezett. A projekt elszámolható összköltsége 10 000 000 Ft

További híreink

Újra nézők előtt játszik a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata

Dátum: 2021. máj 08. 08:15

Vasárnap nézők előtt rendezik meg a Kolorcity Kazincbarcika SC - Gyirmót FC Győr labdarúgó mérkőzést.

Kis lépés az adózónak, hatalmas segítség a támogatottnak

Dátum: 2021. máj 08. 08:09

Segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján közzétette azon civil szervezetek adószámát, valamint a vallási közösségek és nemzeti tehetség program technikai számát, amelyekre érvényes felajánlás tehető.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. május 7.

Dátum: 2021. máj 07. 17:01

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Magyar Sport Napja – Kónya Lajos kapta a Kazincbarcika Város Sportjáért díjat

Dátum: 2021. máj 06. 18:17

A Magyar Sport Napja alkalmából idén Kónya Lajos, a KVSE birkózó szakosztályának vezetőedzője kapta a Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat. Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét Kiss Bence Máté vette át Szitka Péter polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől május 6-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk