https://kolorline.hu/KOLORAPP MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE

KOLORAPP MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A BARCIKA Centrum Kft., mint a KolorAPP mobil applikáció fejlesztője, 2018 decemberében támogatási kérelmet nyújtott be a „Színezzük Együtt Kazincbarcikát” Helyi Közösség felé a KolorAPP mobil applikáció továbbfejlesztésére.

esza

A támogatási kérelmet a helyi akciócsoport és az irányító hatóság támogatásra érdemesnek minősítette, a támogatói okirat 2019.09.16-án lépett hatályba, a projekt megvalósítás így a tényleges fejlesztési munkák várhatóan 2019. novemberében megkezdődnek.

A „KolorAPP mobil applikáció fejlesztése” című, TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00156 azonosító számú projekt részeként sor kerül a mobil alkalmazás fejlesztésére, ennek részeként az alkalmazás új megjelenést kap, interface kerül kialakításra a KolorLine és a KolorAPP rendszer között a hírek, közlemények és városi programok megosztására, teljesen új megjelenést kap az alkalmazás, továbbá kiegészítésre kerül egy új Közösség modullal és időszakosan aktiválható, elsősorban a nyári városi fesztivált támogató modullal.

A Közösség modul segítségével a helyi lakosság, intézmények és gazdasági társaságok kölcsönös szívességi programokat hirdethetnek meg, melynek segítségével a helyi közösségek együttműködése és egymás támogatása fokozható.

A mobil alkalmazás iOS, és Android fejlesztésének lezárása 2020.03.31-ig tervezett, az új Közösség modul bevezetési kampánya 2020-ban tervezett. A projekt elszámolható összköltsége 10 000 000 Ft

További híreink

A hőség zavara...

Dátum: 2022. jún 30. 09:15

A nyári meleg, a kánikula ugyanúgy megviseli az állatok szervezetét, mint az emberekét. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány ajánlásai a forró napokra, hogy az állatartásból ne legyen állatkínzás.

Miért alakult ki ilyen szakemberhiány Magyarországon?

Dátum: 2022. jún 30. 09:06

A ma Magyarországon tapasztalható szakemberhiány jól ismert jelenség. Aki a közelmúltban lakásfelújításba fogott, vagy csak szerelőt kellett hogy hívjon, jó eséllyel több ősz hajszállal lett gazdagabb. A szerelők tisztában vannak a piaci helyzettel, ezért nagyon magas árakat kérnek el, emellett sokszor hosszú hónapokra előre tudnak csak időpontot adni. A Mapei Kft. kutatása alapján áttekintjük a jelenlegi állapotot, majd röviden górcső alá vesszük a legfontosabb okokat.

Népszámlálás 2022 – Számlálóbiztosok jelentkezését várják

Dátum: 2022. jún 30. 08:34

2022. évben tizenhatodik alkalommal kerül sor népszámlálásra, amely egyedülálló a statisztikai adatfelvételek között. A népszámlálás az egyetlen olyan adatforrás, amely egyidejűleg biztosítja a szükséges adatok teljességét és területi részletezettségét. A népszámlálás az egyetlen teljes körű adatfelvétel a népesség és a lakásállomány jellemzőiről.

Itt a vakáció!

Dátum: 2022. jún 29. 16:21

Nyaraláskor felmerül a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni, milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például a házikedvenc sem marad otthon? Ahhoz, hogy a külföldi nyaralás tényleg felhőtlen legyen, fontos tudni ezeket a szabályokat, így sok kellemetlenségtől, felesleges adminisztrációtól vagy pluszköltségtől óvhatja meg magát az utazó.

KolorTV élőben

Programajánló

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk