https://kolorline.hu/KOLORAPP MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE

KOLORAPP MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A BARCIKA Centrum Kft., mint a KolorAPP mobil applikáció fejlesztője, 2018 decemberében támogatási kérelmet nyújtott be a „Színezzük Együtt Kazincbarcikát” Helyi Közösség felé a KolorAPP mobil applikáció továbbfejlesztésére.

esza

A támogatási kérelmet a helyi akciócsoport és az irányító hatóság támogatásra érdemesnek minősítette, a támogatói okirat 2019.09.16-án lépett hatályba, a projekt megvalósítás így a tényleges fejlesztési munkák várhatóan 2019. novemberében megkezdődnek.

A „KolorAPP mobil applikáció fejlesztése” című, TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00156 azonosító számú projekt részeként sor kerül a mobil alkalmazás fejlesztésére, ennek részeként az alkalmazás új megjelenést kap, interface kerül kialakításra a KolorLine és a KolorAPP rendszer között a hírek, közlemények és városi programok megosztására, teljesen új megjelenést kap az alkalmazás, továbbá kiegészítésre kerül egy új Közösség modullal és időszakosan aktiválható, elsősorban a nyári városi fesztivált támogató modullal.

A Közösség modul segítségével a helyi lakosság, intézmények és gazdasági társaságok kölcsönös szívességi programokat hirdethetnek meg, melynek segítségével a helyi közösségek együttműködése és egymás támogatása fokozható.

A mobil alkalmazás iOS, és Android fejlesztésének lezárása 2020.03.31-ig tervezett, az új Közösség modul bevezetési kampánya 2020-ban tervezett. A projekt elszámolható összköltsége 10 000 000 Ft

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk