https://kolorline.hu/Női varázs

Női varázs

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az "Idősek Hónapja Kazincbarcikán" programsorozat keretében Valter Viktória festményeiből nyílt kiállítás az 1. számú Idősek Klubjában, október 10-én.


Fotók: Kovács Loretta

A rendezvényen jelen volt a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ vezetője, István Zsolt, valamint Molnár Zoltán és Bukó Géza képviselők. A programot a Don Bosco Általános Iskola, Szakiskola, Középiskola és Kollégium diákjainak zenés műsora színesítette.

Ezt követően a klub gondozottjai és a jelenlévő vendégek megtekintették a felsorakoztatott munkákat. A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központban dolgozó alkotó másfél éve kezdett el rajzolni, majd a festészet felé fordult az érdeklődése, mely saját bevallása szerint, nagyobb alkotói szabadságot jelent.

Művészetében meghatározó az önképzés, mely további technikák elsajátítására, illetve egyéni stílusának a kialakítására sarkallja. Vallja, hogy egy-egy kép mindenkire más hatást gyakorol, ezért művei címkézetlenül láthatók, lehetőséget teremtve a szemlélőnek a festményekkel való önazonosulásra. A tárlat október 31-ig lesz nyitva a nagyközönség előtt.

További híreink

Finisben a játszótéri fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2020. jún 06. 11:00

Hamarosan átadásra kerül a völgyparki Nautilus, és a kertvárosi Flóra elnevezésű hatalmas óriáscsúszda. A Fő téri kalandvárat és az Eötvös téri hajót már birtokba is vették a gyerekek.

Mini ballagásokat tartanak a Szaléziban

Dátum: 2020. jún 06. 10:00

Rendhagyó módon pótolják be az elmaradt ballagást a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban. Az iskolában vannak olyan tantárgyak, amikből szóbelizni kell a diákoknak, így az adott napokon a bizonyítványok átvétele után a végzős osztályok külön-külön napokra bontva mini ballagást tartanak a Szaléziben.

Boér Gábor az új edző a KBSC csapatánál

Dátum: 2020. jún 06. 08:49

Hétfőtől új vezetőedzővel kezdi meg a a következő szezonra való felkészülést a Kazincbarcika. A csapat irányítását Boér Gábor, UEFA Pro Licences edző veszi át Dzurják Józseftől.

Online búcsúznak az ovisoktól

Dátum: 2020. jún 05. 10:44

Az iskolába készülő óvodásoktól online videóüzenetben, versekkel, dalokkal búcsúztak el a napokban az óvodapedagógusok a Kazincbarcikai Összevont Óvodákban és tagintézményeiben. A kialakult helyzet miatt nem tartották meg a hagyományos búcsúzásokat, így augusztus végén egy családi nappal szeretnék ezt pótolni.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk