https://kolorline.hu/Bródy János teltházas koncertje a Don Boscoban

Bródy János teltházas koncertje a Don Boscoban

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Nagy sikerű, telt házas koncertet adott az idősek hónapja rendezvénysorozat keretén belül Bródy János október 12-én a kazincbarcikai Don Bosco sportközpontban. A több, mint ötven éve pályán lévő énekes-dalszerző legutóbb két évvel ezelőtt járt városunkban, akkor a Kolorfesztivál vendégeként aratott zajos sikert. A szombati, önálló koncertjén is hatalmas tömeg várta a magyar rocktörténelem egyik talán legtermékenyebb dalszerzőjét.

Ahogy a közéleti áthallásoktól nem mentes szövegeiről ismert 73 éves Bródy a koncert előtt lapunknak nyilatkozva korával kapcsolatban fogalmazott: “Igen, én már ahhoz a generációhoz tartozom, akik megéltek egy 50 évet kitevő Kondratyjev-ciklust, és van egy olyan érzésem, hogy én már nem is nagyon fogok megváltozni. De a közönség szeretete, még mindig a színpadon tart.”

A bő egy órás koncerten felcsendültek régebbi, jól ismert dalok és olyan szerzemények is, amelyek csak az utóbbi időben jelentek meg és már csak Youtubeon elérhetőek. Bő ötven évvel karrierje megkezdése után, Bródy dalai még mindig reflektálnak a minket körülvevő valóságra.

Igyekszem még mindig olyan dalokat írni, melyeknek jelentése és üzenete is van, nemcsak szavakat hajigálok egymás után. Bízom benne, hogy én azok közé a művészek közé tartozom, akiknek van saját véleménye is. Bár foglalkozom közélettel, én nem tartom magam politikusnak. Engem az különböztet meg leginkább tőlük, hogy nekem, ellentétben legtöbbjükkel, saját véleményem van, és nem másokét szajkózom, amit megírtak helyettem.” 

További híreink

Nagykoncertekkel indul indul az idei Kolorfesztivál

Dátum: 2024. júl 30. 15:00

Augusztus 8. és 10. között a Csónakázó-tónál fellépők sorával veszi kezdetét a Kolorfesztivál. Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és T. Danny indítja a sort.

Egységben az erő: szeptember 21-én eldördül a rajtpisztoly a Kolorfutáson

Dátum: 2024. júl 30. 07:46

Már lehet nevezni a 2024-es Kolorfutásra! A verseny szeptember 21-én kerül megrendezésre, és számos izgalmas változást hoz.

Folytatja szúnyoggyérítési programját a város

Dátum: 2024. júl 29. 10:58

A héten újabb szúnyoggyérítésre kerül sor Kazincbarcikán. Az időjárás függvényében július 31-én vagy augusztus 1-2. közötti napokon, az éjszakai órákban végzik a szakemberek a beavatkozást.

Indul a parlagfűszezon — a hétvégétől a közepes szintet is elérheti a pollenszint

Dátum: 2024. júl 28. 06:38

Egyre magasabb a parlagfű pollenkoncentrációja a levegőben, és a hétvégétől akár elérheti a tüneteket okozó közepes szintet is — tájékoztatta szerkesztőségünket a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk