https://kolorline.hu/„A szépkorúak színes világa” - Idős Ki Mit Tud

„A szépkorúak színes világa” - Idős Ki Mit Tud

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Második alkalommal tartotta meg az Újkazinci Baráti Kör „A szépkorúak színes világa” című időseknek szóló Ki Mit Tudot október 16-án az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Az Idősek Hónapja programsorozaton belül megrendezett Ki Mit Tudon 37 egyéni, illetve csoportos produkciót muattak be a szépkorúak.

A Ki Mit Tud azokat a kortársakat, nyugdíjas klubokat és társaságokat várta, akik szívesen mutatkoznak be valamilyen műsorral. Az Újkazinci Baráti Kör által szervezett „A szépkorúak színes világa” című időseknek szóló rendezvényre, összesen 37 egyéni és csoportos produkció nevezett különböző kategóriákban.


Fotók: Zele Tímea

Az eseményen egy hét tagú zsűri értékelte a műsorszámokat. A Ki Mit Tud műsorvezetői az Újkazinczi Baráti Kör részéről Szalai Györgyné, a megyei közgyűlés részéről pedig Dolovics Anett volt.  A rendezvényen Török Dezső a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte a vendégeket, majd Szitka Péter polgármester nyitotta meg a Ki Mit Tud programját.

Az esemény célja, hogy betekintést mutasson a nyugdíjas korosztály szellemi értékeibe, eddigi hobbiból, szórakozásból végzett kulturális tevékenységébe, és hogy megmutassák az idős kor szépségeit, kreativitását, és a barátkozás szépségét.

További híreink

Nagykoncertekkel indul indul az idei Kolorfesztivál

Dátum: 2024. júl 30. 15:00

Augusztus 8. és 10. között a Csónakázó-tónál fellépők sorával veszi kezdetét a Kolorfesztivál. Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és T. Danny indítja a sort.

Egységben az erő: szeptember 21-én eldördül a rajtpisztoly a Kolorfutáson

Dátum: 2024. júl 30. 07:46

Már lehet nevezni a 2024-es Kolorfutásra! A verseny szeptember 21-én kerül megrendezésre, és számos izgalmas változást hoz.

Folytatja szúnyoggyérítési programját a város

Dátum: 2024. júl 29. 10:58

A héten újabb szúnyoggyérítésre kerül sor Kazincbarcikán. Az időjárás függvényében július 31-én vagy augusztus 1-2. közötti napokon, az éjszakai órákban végzik a szakemberek a beavatkozást.

Indul a parlagfűszezon — a hétvégétől a közepes szintet is elérheti a pollenszint

Dátum: 2024. júl 28. 06:38

Egyre magasabb a parlagfű pollenkoncentrációja a levegőben, és a hétvégétől akár elérheti a tüneteket okozó közepes szintet is — tájékoztatta szerkesztőségünket a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk