https://kolorline.hu/„Együtt a tálentumok megtalálásáért és megtartásáért”

„Együtt a tálentumok megtalálásáért és megtartásáért”

Szerző:

Tanyi Fanni

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

„Együtt a tálentumok megtalálásáért és megtartásáért” címmel tartottak konferenciát november 5-én kedden a Don Bosco Sportközpontban. A B.-A.-Z. Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye által, negyedik alkalommal megrendezett szakmai konferencián a tehetségek támogatása volt a fő téma.

Kedden a Don Bosco Sportközpont rendezvénytermében tartotta negyedik szakmai konferenciáját, a B.-A.-Z. Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye. A szakami konferencia fő célja, a járásban jelen lévő tehetségkoordinációval foglalkozó intézmények munkájának, tehetséggondozó programjának a megismertetése és bemutatása.


Fotók: Bartók Alexandra

A program köszöntőkkel vette kezdetét, ahol Szitka Péter polgármester, és Kerekes Barbara a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat főigazgatója üdvözölte a jelenlévőket.

A konferencia első előadója Erdélyiné Barakony Ilona, a B.-A.-Z. Megyei Pedagógiai Szakszolgálat tehetséggondozó munkacsoport vezetője volt, aki az alul teljesítés jelenségköréről és leküzdésének lehetőségeiről beszélt óvodás- és iskoláskorú tehetséges gyermekek esetében.

„Csiszolt gyémántjaink” címmel mutatkozott be Kerek Csombor ütőtanár, a Kamara Virtuózok győztese, a TanBoRen Trió tagja.

Ezt követően, a „Megújul az óvoda” című műsorát adta elő a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Napsugár Tagóvodája, majd Kálmán Judit, a Székhely Óvoda vezetője mutatta be a Kazincbarcikai Összevont Óvodákban működő tehetséggondozást.

Csernaburczky Ferenc, az Irinyi János Református Oktatási Központ vezetője, az iskola egyéni tehetségfejlesztő programját mutatta be. Az esemény utolsó előadója, Fürjes-Gáborné Csépányi Ágnes, a Sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskola intézményvezető-helyettese volt, aki "Tehetség? Siker? Boldogság? Találjuk meg az egyensúlyt!" címmel tartott előadást.

További híreink

Beszédes csend

Dátum: 2019. nov 19. 12:29

Interjú Hegyaljai Béla Lászlónéval, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége – Kazincbarcikai Helyi Szervezetének elnökével és dr. Szunyogh Szabolccsal, a SINOSZ B.-A.-Z. Megyei Szervezetének elnökével

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ - BorsodChem Zrt. Nyílt Nap

Dátum: 2019. nov 18. 11:58

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy BorsodChem Zrt. Nyílt Napot szervez, melyre tisztelettel meghív minden érdeklődőt – elsősorban – kazincbarcikai és berentei lakost.

Kabán remekeltek ifjú birkózóink

Dátum: 2019. nov 18. 09:46

Kabán a Sári Gusztáv Általános Iskola tornatermében   15 egyesület 100 versenyzőjének részvételével került sor a hagyományos Antal Imre birkózóversenyre. Kazincbarcikát itt 5 versenyző képviselte, akik 4 aranyéremmel és 1 bronzéremmel remek teljesítmény nyújtottak.

Még öt napig várjuk a mézeskalácsokat a kazincbarcikai rekordhoz!

Dátum: 2019. nov 17. 16:24

Idén is megpróbáljuk a lehetetlent, elkészítjük Magyarország legnagyobb mézeskalács faluját! Legyen részese Ön is Kazincbarcika legújabb rekordkísérletének!

Programajánló

Rajzműhely

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Kézműves kuckó

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Barkács műhely

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Modellező műhely

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Új időpontban a Koncz Zsuzsa koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk