https://kolorline.hu/

"Woodstock 50" - Kiállítás nyílt a Mezey István Művészeti Központban

Szerző:

Tanyi Fanni

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

"Woodstock 50" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban november 5-én kedden. A tárlaton tizenhárom művész alkotásait tekintheti meg a téma és a művészet iránt érdeklődő közönség.

A "Woodstock 50" címet viselő már a 7. Kolorfesztiválon, Dubicsányban is szerepelt kiállítást most a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében tekintheti meg a közönség. A tárlatot Fignár Zoltán a tárlat megálmodója nyitotta meg. 


Fotók: Bartók Alexandra

Fignár Zoltán elárulta, hogy a felkért képzőművészek szinte azonnal igent mondtak a múltidézésre. A kiállításon tizenhárom művész, nagyrészt erre az alkalomra készült munkái tekinthetők meg. A témában elmélyült alkotók: E. Szabó István, Müller Kata, Kovács Gabika, Stark Attila, Csurák Erzsi, Fignár Levi, Telekes Balázs, Vincze Andi, Hegedűs János, Dobos Norbi, Somodi Hornyák Szilárd, Győrfi Szofi és Feragó Geri.

A kiállítás november 22-éig tekinthető meg a Mezey István Művészeti Központ emeleti kiállítótermében.

További híreink

Beszédes csend

Dátum: 2019. nov 19. 12:29

Interjú Hegyaljai Béla Lászlónéval, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége – Kazincbarcikai Helyi Szervezetének elnökével és dr. Szunyogh Szabolccsal, a SINOSZ B.-A.-Z. Megyei Szervezetének elnökével

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ - BorsodChem Zrt. Nyílt Nap

Dátum: 2019. nov 18. 11:58

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy BorsodChem Zrt. Nyílt Napot szervez, melyre tisztelettel meghív minden érdeklődőt – elsősorban – kazincbarcikai és berentei lakost.

Kabán remekeltek ifjú birkózóink

Dátum: 2019. nov 18. 09:46

Kabán a Sári Gusztáv Általános Iskola tornatermében   15 egyesület 100 versenyzőjének részvételével került sor a hagyományos Antal Imre birkózóversenyre. Kazincbarcikát itt 5 versenyző képviselte, akik 4 aranyéremmel és 1 bronzéremmel remek teljesítmény nyújtottak.

Még öt napig várjuk a mézeskalácsokat a kazincbarcikai rekordhoz!

Dátum: 2019. nov 17. 16:24

Idén is megpróbáljuk a lehetetlent, elkészítjük Magyarország legnagyobb mézeskalács faluját! Legyen részese Ön is Kazincbarcika legújabb rekordkísérletének!

Programajánló

Rajzműhely

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Kézműves kuckó

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Barkács műhely

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Modellező műhely

Gyermekek Háza - Kézművesház - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Új időpontban a Koncz Zsuzsa koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk