https://kolorline.hu/Nagyszerű diákolimpiai eredmények a birkózóknál

Nagyszerű diákolimpiai eredmények a birkózóknál

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szigetszentmiklóson, a Városi Sportcsarnokban rendezték meg a serdülő szabadfogású diákolimpia országos döntőjét, november 8-án.

A viadalon az ország minden pontjáról érkezett 174 fiatal versengett a dobogós helyezésekért. A 14 és 15 éves fiúk általános iskolájuk színeit képviselték a diákolimpiai bajnokságon, ugyanakkor az MBSZ versenyrendszere az igazolt klubjukat jelenítteti meg az eredményekben. Balogh Levente, a Kazincbarcikai Városi SE birkózó szakosztályának ifjú sportolója ezúttal is remekelt. a korábbi kötöttfogás után, szabadfogásban is ezüstérmet nyert a 38 kg -os súlycsoportban.


Fotó: KVSE Birkózó Szakosztály

Úgyszintén kitett magáért Pásztor Martin november 9-én Hajdúszoboszlón, ahol a diák I-es szabadfogású diákolimpiai döntőn 14 súlycsoportban 164 fiatal mérte össze tudását. A kazincbarcikai klub színeiben induló versenyző 5. helyezést ért el a +85 kg-os súlycsoportban. Felkészítő trénereik Kónya Lajos vezető edző és Csepregi György edző voltak.

További híreink

Gyermeki vetélkedődöntő és kiállítás a Zöld Völgy hulladékudvarában 

Dátum: 2024. máj 14. 13:00

A Tiszta Forrás Természet- és Környezetvédelmi Egyesület Természetfürkésző Játékot rendezett a Kazincbarcikai Tankerületi Központhoz tartozó iskolásoknak. A döntőbe jutott gyerekeket a ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. Sajókazai Hulladékkezelő Centrumába vitték a sorsforduló döntő következő fordulóját lejátszani, és egyúttal tanulmányi túrán részt venni.

Mutatós Kolorcity-logós hulladékgyűjtők lepték el a várost

Dátum: 2024. máj 14. 06:27

Kazincbarcika sok minden más mellett a hulladékgyűjtő edények városa is. Amennyire prózai ez az állítás, annyira fontos, hiszen ez a köztisztaság egyik legfőbb eszköze. Ennek az áldott állapotnak a fenntartása időről időre pótlással, cserével jár, de a bővítés sem idegen a várostól. Idén tavasszal nagyjából 60 új, Kolorcityhez illő dizájnszemetessel gazdagodott a város.

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 13. 22:11

Idén is várja Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusokat, hogy köszöntse őket pedagógusnap alkalmából. A programnak június 5-én (szerdán) 15:00 órától a Don Bosco Sportközpont ad otthont, a vendégfellépő pedig Bereczki Zoltán lesz.

Aktívan zajlik a Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítása

Dátum: 2024. máj 13. 20:43

A Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítási munkálatai látványos szakaszukba érkeztek. Tetőcserével indult az épület korszerűsítése, amely végül modern energetikai hatékonyságra, megújuló energiaforrás-használatra, beltéri komfortra, sőt eszközállomány-fejlesztésre is kiterjed majd.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk