https://kolorline.hu/Megújul az Egressy Béni úti járdaszakasz

Megújul az Egressy Béni úti járdaszakasz

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Folytatódnak a járdaszakaszok felújításai Kazincbarcikán. Az Egressy Béni úton, a Márka ABC felőli oldalt követően, a páratlan oldali szakaszon is megkezdődött a járda rekonstrukciója.

Jól haladnak a munkálatok az Egressy Béni úton lévő járdaszakaszon. Már a térköveket helyezik el a munkások az unikornisos körforgalomtól egészen a gyalogátkelő helyig.


Fotók: Bartók Alexandra

Az elmúlt két évben az önkormányzat több, mint 147 millió forintot fordított járda építésére és felújítására. Az Egressy úton folyamatban lévő beruházás is önkormányzati forrásból valósul meg azért, hogy megkönnyítsék a lakosok mindennapjait.

Lövey Zoltán önkormányzati képviselő szerint a jelenleg felújítás alatt lévő járdaszakasz már megnehezítette a járókelők biztonságos közlekedését, valamint esztétikai szempontból is fontos volt ennek a szakasznak a megújítása.

„Nekünk az a célunk, hogy a városlakóknak és a városnak is, mindig mindenben jobb legyen” – emelte ki a képviselő.

Lövey Zoltán elárulta, hogy a jövőben is várhatóak majd fejlesztések, hiszen nem egy járdaszakasz van még, ahol a burkolat minősége kifogásolni valót hagy maga után, illetve újabb parkoló kialakítása is tervben van a körzetben. Az új járdaszakasz legkésőbb december közepére készül majd el.

További híreink

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

Közelít a Tour de Hongrie — jöhetnek a szurkolók, állítsunk rekordot!

Dátum: 2024. máj 01. 13:00

Május 9-én és 10-én Kolorcity szolgáltatja a híreket a Tour de Hongrie-hoz. Hogy ne csak minden a versenyzőkről szóljon, Kazincbarcika városa két programmal is csatlakozik a sporteseményhez. Az első napon csak szurkolnunk kell, a másodikon pedig a cél az, hogy megdöntsük az egyidőben történő városi kerékpározás rekordját!

Szavazott már a diákpolgármester-jelöltekre? Ismerje meg őket!

Dátum: 2024. máj 01. 07:00

A végzős diákok köszöntésén, a KiRepülőshow-n, amely arra hivatott, hogy elbúcsúzzon a város utolsóéveseitől, egy régi-új hagyományt elevenített fel Szitka Péter polgármester. Ennek kapcsán elhangzottak a diákpolgármester-jelöltek nevei is.

„Miénk a város!” – Helytörténeti vetélkedő a kazincbarcikai iskolásoknak

Dátum: 2024. ápr 30. 18:00

Az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub a 70 éves Kolorcity tiszteletére rendezte a lakóhelyismereti és várostörténeti versenyt, amelynek utolsó fordulóján 12 csapat mérte össze tudását a Mezeyben.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk