https://kolorline.hu/Továbbra is veretlen a bajnokságban a VRCK

Továbbra is veretlen a bajnokságban a VRCK

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi röplabda NB I A csoportjának 7. fordulójában a PTE-PEAC együttesét fogadta a Vegyész RC Kazincbarcika. Blázsovicsék könnyed játékkal magabiztosan hozták a kötelezőt.

A veretlen a nyeretlen ellen, így lehetett beharangozni a Kazincbarcika Pécs elleni mérkőzését. A baranyaiak eddig mindössze két szettet nyertek a bajnokságban, igaz az egyiket éppen a barcikaiak ellen. A mostani mérkőzésen azonban a kék-sárgák már az első pillanatoktól kezdve magukhoz ragadták a kezdeményezést és a pécsi edzőnek 9-2-nél máris időt kellett kérnie. A baranyaiaknak csak felvillanásaik voltak, olyakor Szabó Gábor szerzett szép pontokat, de hazai oldalon Árva és Braga megmozdulásainak köszönhetően a barcikaiak megnyugtató előnybe kerültek. A VRCK végül 25-15-re hozta az első játszmát.

A második felvonásban is a Vegyész akarata érvényesült. A találkozónak ebben a részében Marek Kardos a fiataloknak is adott játéklehetőséget. Simkó és Bibók pedig meg is hálálták a bizalmat. Nagy fölényben voltak a házigazdák és a pécsiek lélekben már nem voltak a pályán. A pécsiek végül a 10 pontot sem tudták elérni a játszma során, a Kazincbarcika 25-8-ra nyerte ezt a szettet.

A harmadik etapban is sziporkáztak a kék-sárgák. Bibók szebbnél-szebb pontjai, Páez kreatív játéka mind hozzájárult ahhoz, hogy elhúzzon a hazai csapat. A dunántúliak fejben már nem voltak ott a pályán, így a Barcika a játszmát 25-8-ra a mérkőzést pedig egy órán belül 3-0-ra nyerte meg. A folytatásban november 27-én, szerdán este 7 órától a török Tokat Belediye Plevne ellen játssza a Challenge kupa 2. fordulójának visszavágóját a VRCK a Don Bosco Sportközpontban, ahol a csapat a találkozó előtt és alatt jótékonysági eseményt szervez egy egri röplabdás fiú megsegítésére. December 1-én pedig Sümegre látogat az együttes.

 

Tudósító: Brézai Zoltán

Indexfotó: VRCK facebook oldala

További híreink

Kitüntetések Kazincbarcikán a rendőrség napja alkalmából

Dátum: 2024. ápr 30. 07:11

Az április 24-i rendőrség napja alkalmából a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon elismerő okleveleket adott át Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere Barnóczki Rolandnak és Andó Lászlónak. Ezen kívül Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Közbiztonságáért díjban részesült a miskolci Vármegyeházán tartott közgyűlésen Juhász József Zoltán rendőr alezredes.

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítására.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk