https://kolorline.hu/Villámgyorsan megtalálták az otthonról lelépő fiút

Villámgyorsan megtalálták az otthonról lelépő fiút

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újabb közös, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és a Kazincbarcikai Önkormányzati  Rendészet együttműködéséből fakadó sikert hozott a kedd délelőtt városunkban. Egy eltűnt fiú kézre kerítésében született gyors siker a két rendvédelmi szerv hatékony kooperációjának hála.

2019. december 2.-án este, Ormosbánya területéről, egy családi vitát követően szökött meg egy 11 éves fiatal. A szülők azonnal bejelentették a gyermek eltűnését a kazincbarcikai kapitányságon, akik azonnal nagy erőkkel kezdték meg az ismeretlen helyre távozó fiatalember keresését.

December 3.-án, kedd reggel a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet járőrei is bekapcsolódtak a keresésbe, melynek során egy közösen járőröző rendőr/rendész páros kapott egy tippet, hogy a gyermek talán a Veres lapos dűlő területén tartózkodhat.

A bejelentés nyomán meg is kezdték az adott terület felkutatását, ahol a rendészet egyik járőrpárja találkozott egy hasonló korú fiatalt kísérő asszonnyal, aki végül nyomra vezette őket. A 11 éves gyermeket végül a rendészek sértetlenül találták meg egy hétvégi házban, aki egy hasonló korú barátjának családjánál kapott menedéket a különösen hideg éjszaka során.

A járőrök ezt követően visszaszállították a világgá ment fiút a kazincbarcikai rendőrkapitányságra, ahonnan végül ismét visszakerülhetett a szüleihez.

 

További híreink

Újra megtelnek vízzel a Kazincbarcikai Fedett Uszoda medencéi

Dátum: 2020. júl 10. 10:00

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda nyitásra való felkészülése az utolsó fázisba lépett. A munkálatok a megfelelő ütemben haladnak, így július 15-én felkészülve várja majd az úszás szerelmeseit a létesítmény.

Visszatér a címvédő World Tour-csapata

Dátum: 2020. júl 10. 09:42

Íme, a negyedik World Team, amelynek nevezése hivatalossá vált a koronavírus-járvány miatt augusztus végére halasztott 2020-as Tour de Hongrie versenyére: az Israel Start-Up Nation!

Új helyszínen a Fitt Barcika jövő heti órái

Dátum: 2020. júl 10. 09:00

Nagy Lívia, Sütő Ágnes és Sepsi Klaudia jövő hét kedden és csütörtökön a Mezey István Művészeti Központban várja Önöket.

Az önkormányzat új laptopokkal segíti a helyi védőnői szolgálat munkáját

Dátum: 2020. júl 09. 17:22

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében Szitka Péter polgármester négy darab laptopot és laptoptáskát adott át a kazincbarcikai területi védőnői szolgálat munkatársainak július 9-én.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk