https://kolorline.hu/Villámgyorsan megtalálták az otthonról lelépő fiút

Villámgyorsan megtalálták az otthonról lelépő fiút

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újabb közös, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és a Kazincbarcikai Önkormányzati  Rendészet együttműködéséből fakadó sikert hozott a kedd délelőtt városunkban. Egy eltűnt fiú kézre kerítésében született gyors siker a két rendvédelmi szerv hatékony kooperációjának hála.

2019. december 2.-án este, Ormosbánya területéről, egy családi vitát követően szökött meg egy 11 éves fiatal. A szülők azonnal bejelentették a gyermek eltűnését a kazincbarcikai kapitányságon, akik azonnal nagy erőkkel kezdték meg az ismeretlen helyre távozó fiatalember keresését.

December 3.-án, kedd reggel a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet járőrei is bekapcsolódtak a keresésbe, melynek során egy közösen járőröző rendőr/rendész páros kapott egy tippet, hogy a gyermek talán a Veres lapos dűlő területén tartózkodhat.

A bejelentés nyomán meg is kezdték az adott terület felkutatását, ahol a rendészet egyik járőrpárja találkozott egy hasonló korú fiatalt kísérő asszonnyal, aki végül nyomra vezette őket. A 11 éves gyermeket végül a rendészek sértetlenül találták meg egy hétvégi házban, aki egy hasonló korú barátjának családjánál kapott menedéket a különösen hideg éjszaka során.

A járőrök ezt követően visszaszállították a világgá ment fiút a kazincbarcikai rendőrkapitányságra, ahonnan végül ismét visszakerülhetett a szüleihez.

 

További híreink

Városi Karácsony - Meglepetésműsor és ajándékok

Dátum: 2019. dec 15. 08:20

Karácsony közeledtével minden évben, így idén is Kazincbarcika polgármestere, Szitka Péter és Klimon István alpolgármester, valamint István Zsolt, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ igazgatója ellátogattak december 10-én  a város szociális intézményeibe, ahol közösen köszöntötték az ellátottakat.

Álomkód

Dátum: 2019. dec 14. 21:05

Megjelent a Kazinci Klub harmadik antológiakötete

50 éves az Egressy Béni Művelődési Központ

Dátum: 2019. dec 14. 19:25

Fél évszázada a közművelődés szolgálatában

Legyen a karácsony mindenkié

Dátum: 2019. dec 14. 14:31

Karácsonyi segítség a nagycsaládoknak

Programajánló

Isten pénze - Musical előadás

Don Bosco Sportközpont Kazincbarcika

Élő Betlehem a görögkatolikus templomnál

Görögkatolikus templom - Kazincbarcika

Egyházak karácsonya - fáklyás felvonulás

Kazincbarcika

Újévi koncert

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika, Fő tér 5.

Újévi koncert - második előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk