https://kolorline.hu/Egy kis meleget 

Egy kis meleget 

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Már második alkalommal valósul meg az „Egy kis meleget” program a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskolájában, a Család és Gyermekjóléti Központ együttműködésével.

Az adománygyűjtés előkészítését az 5. évfolyamos tanulók segítették, plakátot terveztek, gyűjtő dobozokat dekoráltak és elkészítették a képen látható gyermekeket és a Mikulást. Mindkét osztály nagyon aktív volt, előtte és közben sokat beszélgettünk arról, hogy mit jelent adni, mi a szegénység, hogyan kerülhet valaki nehéz helyzetbe. 

A gyűjtés 2019.11.26-án kezdődött, a szülők és az iskola pedagógusai is aktívan kivették belőle a részüket. Ezúton is szeretnénk kifejezni hálás köszönetünket mindenkinek, aki hozzájárult a gyűjtés sikeres megvalósulásához. Külön szeretnénk megköszönni, hogy jó állapotú és tiszta ruhadarabok kerültek a dobozokba.

A 2019. 12. 05-én a gyerekekkel, s a „Mikulás” segítségével az összegyűlt adományok egy részét, sálat, sapkát, kesztyűt az iskola kerítésére kötöttük fel, hogy bárki számára elérhető legyen, akinek szüksége van rá.

Az adományok másik része az iskolába járó gyerekek és családjaik részére válik elérhetővé.

A fennmaradó ruhadarabok a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központban kerülnek szétosztásra.

KSZSZK

További híreink

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk