https://kolorline.hu/A szakmai tevékenység elismerése

A szakmai tevékenység elismerése

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Vállalkozók Országos Szövetsége december hatodikán, a Művészetek Palotájában megtartott ünnepségén Lőrinc Ákos, az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. vezérigazgatója a Magyar Gazdaságért Díj kitüntetést vette át Varga Mihály pénzügyminisztertől. 

Ezzel a díjjal az évek óta nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységet ismerték el, valamint azt a társadalmi felelősségvállalást, ami folyamatosan jelen van az ÉRV vezetésének munkájában. 

A kitüntetés átadását követően Lőrinc Ákos vezérigazgató a biztonságos szolgáltatás magas szintű fenntartását jelölte meg a cég alapvető feladatának.  

Mint a kitüntetés átvétele utáni beszédében a vezérigazgató elmondta, “A VÍZ az élet forrása, a társadalmi jólét és fejlődés egyik alapfeltétele. Az ivóvíz biztosítása, valamint a szennyvíz elvezetése és kezelése nélkülözhetetlen közszolgáltatás, amelyet valamennyien igénybe veszünk. Társaságunk, a térség meghatározó víziközmű-szolgáltatójaként arra törekszik, hogy ezt a felelősségteljes munkát az érdekelt felek: a társadalom, a tulajdonosok, a felhasználók, a munkavállalók, a partnerek szempontjait figyelembe véve, elégedettségük növelése mellett lássa el. 

Mi a felhasználókért vagyunk! Az összehangolt szolgáltatói munkához, a feladatok maradéktalan ellátásához nélkülözhetetlen a jól felkészült, folyamatosan képzett munkaerő; a kutatás-fejlesztésre alapuló innovatív szakmai háttér; ugyanakkor elengedhetetlen a vízbázisok gondos megóvása, megfelelő védelme is.  Mindezek mellett kiváló partnerségre törekszünk a munkánkhoz kapcsolódó intézményekkel, szervezetekkel. 

Az Észak-magyarországi régió gazdasági fejlődését azzal is segítjük, hogy az újabb cégek betelepüléséhez biztosítjuk az infrastrukturális hátteret. Ehhez jól működő víziközművek kellenek, egészséges ivóvíz, illetve a korszerű szennyvízhálózat biztosítása.

A több mint 1100 fős létszámmal dolgozó, fenntarthatóságra törekvő cégünk szervesen részt vesz a társadalom mindennapi életében, ugyanis kötelezettségünknek érezzük, hogy a minőségi szakmai tevékenységünk mellett aktívan részt vállaljunk olyan kezdeményezésekben, melyek a jelen és a jövő generációinak életminőségén javíthatnak. Éppen ezért rendszeresen, több telephelyünkön véradást szervezünk, jótékonysági akciókban adományokat gyűjtünk, illetve szemléletformáló programokat rendezünk a környezet- és vízbázis-védelemmel, a csapvízfogyasztás népszerűsítésével, a szakma presztízsének növelésével kapcsolatban.

További híreink

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

Nagykoncertekkel indul indul az idei Kolorfesztivál

Dátum: 2024. júl 30. 15:00

Augusztus 8. és 10. között a Csónakázó-tónál fellépők sorával veszi kezdetét a Kolorfesztivál. Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és T. Danny indítja a sort.

Egységben az erő: szeptember 21-én eldördül a rajtpisztoly a Kolorfutáson

Dátum: 2024. júl 30. 07:46

Már lehet nevezni a 2024-es Kolorfutásra! A verseny szeptember 21-én kerül megrendezésre, és számos izgalmas változást hoz.

Folytatja szúnyoggyérítési programját a város

Dátum: 2024. júl 29. 10:58

A héten újabb szúnyoggyérítésre kerül sor Kazincbarcikán. Az időjárás függvényében július 31-én vagy augusztus 1-2. közötti napokon, az éjszakai órákban végzik a szakemberek a beavatkozást.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk