https://kolorline.hu/Újabb tornagyőzelmeket értek el a KBSC utánpótlás csapatai

Újabb tornagyőzelmeket értek el a KBSC utánpótlás csapatai

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Sikeresen szerepeltek csapataink az Ózdi Hétvölgy Kupa elnevezésű nemzetközi labdarúgó tornán. A KBSC három csapattal is képviseltette magát a tornán. U 7-es csapatunk és az U 9-es „A” csapatunk megnyerte a tornát, U 9-es „B” csapatunk pedig ötödik helyen végzett.

Mindhárom csapatunk elismerést érdemel, hiszen végig lelkesen és ügyesen játszottak a tornán. Köszönet a szülőknek, akik elkísérték csapatainkat és végig szurkolva, buzdítva támogatták játékosainkat a torna folyamán! U 7-es csapatunk játokosa Labanc Anna 18 góljával a torna gólkirálya lett!

U7-es torna végeredménye:

1. KBSC

2. DVTK piros 

3. ÓZDI HFS 

4. RIMÁVSKA SOBOTA 

5. DVTK fehér 

6. SAJÓVÖLGYE FS

Gólkirály: Labanc Anna / KBSC /    Edző: Erdei János

A csapat tagjai: Fónagy Patrik, Spisák Mihály, Fábián Tamás, Rási Bálint, Labanc Anna, Antal Ábel, Szűcs Dániel, Laczkó Botond, Szilasi Balázs

U9-es torna eredményei:

KBSC „A” - OHFS B 6-0

KBSC „B” - OHFS A 0-3

KBSC „A” - Mezőkövesd 2-1

KBSC „B” - Sajóvölgye 0-2

5. helyért:  KBSC „B”- OHFS B 7-0

Elődöntő : KBSC „A” - Sajóvölgye 2-0

Döntő: KBSC „A”- OHFS A 1-0

A csapatok tagjai: Vàradi Milán, Sőregi Noel, Bárány Kristóf, Viszlai Viktor, Takács Zsombor, Labanc Anna Iringó, Tóth Balázs, Mukilecz Viktória, Tóth Gellért Endre, Horn Kristóf Zoltán, Pàpai Lilla Ilona, Mester Mihàly, Szőke Balázs, Szegedi Norbert, Kakszi Alex, Benedek Bálint, Magyar Bence

Edzők: Kazvinszki Jácint, Szopkó Roland

 

További híreink

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.