https://kolorline.hu/Karácsonyi meglepetés a Médiaközpontból

Karácsonyi meglepetés a Médiaközpontból

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Közeleg a Karácsony, a szeretet ünnepe. Ebben az időszakban a szeretet és az egymásra figyelés egyre fontosabb szerepet tölt be szívünkben. Adakozni, jótékonykodni a legtöbb ember szeret. A tudat, hogy segíthet másokon, boldoggá teszi, még akkor is, ha ez a segítség nem hatalmas dolgokban nyilvánul meg. 

A Barcika Art Kft. által működtetett Médiaközpont munkatársai több esetben is szerveztek jótékonysági akciót. A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központtal karöltve idén a Petrovics családnak készültek meglepetéssel, hogy az ötgyermekes családanyának Évának, aki egyedül neveli gyermekeit picit megkönnyítsék a karácsonyi ünnepekre történő készülődését. December végén a legtöbb nagycsalád pénztárcáját megterheli a bevásárlás, a fenyőfa megvásárlása és nem utolsósorban az ünnepi asztalra való beszerzése.

A Karácsony egyik jelképe a fenyőfa, aminek igencsak megkérik a kereskedők az árát. Fellegi György imádja a természetet és vadászni is szokott. Hozzá több telefonos megkeresés után jutottunk el, első kérésünkre igent mondott, miszerint mályinkai vadászházánál több száz fenyőfa közül választhattuk ki Petrovicsék idei karácsonyfáját.

A szép ezüstfenyő mellett karácsonykor a finom ételek is főszerepet kapnak, így a Barcika Art Kft. felajánlásában két karácsonyi sültes tálat is hazavihet a család a Jóbarát Vendéglőből, amit december 24 délelőtt vehetnek majd át.

Ezen kívül a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ segítségével tartós élelmiszereket, némi édességet a gyerekeknek és egyéb hasznos, a főzéshez elengedhetetlen alapanyagokat vittek a médiában dolgozók a családnak.

 

Éva és gyermekei Máté, Éva, Zoltán, Lili és László már nagyon várják a Karácsonyt, hogy a nagy család közösen picit kiszakadva a hétköznapok pörgős, dolgos forgatagából megpihenjen és jövőre újult erővel vágjanak neki a nagybetűs élet cseppet sem könnyű hétköznapjainak.

További híreink

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 13. 22:11

Idén is várja Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusokat, hogy köszöntse őket pedagógusnap alkalmából. A programnak június 5-én (szerdán) 15:00 órától a Don Bosco Sportközpont ad otthont, a vendégfellépő pedig Bereczki Zoltán lesz.

Aktívan zajlik a Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítása

Dátum: 2024. máj 13. 20:43

A Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítási munkálatai látványos szakaszukba érkeztek. Tetőcserével indult az épület korszerűsítése, amely végül modern energetikai hatékonyságra, megújuló energiaforrás-használatra, beltéri komfortra, sőt eszközállomány-fejlesztésre is kiterjed majd.

Rapid szoboravató a körforgalomban

Dátum: 2024. máj 11. 22:03

Gyors, de annál látványosabb avatója volt Szőke Gábor Miklós szobrászművész legújabb alkotásának Kazincbarcikán. A Tour de Hongrie kerékpáros szobor az Attila úti körforgalomban suhan, és a verseny 3. szakaszának rajtja előtt adták át hivatalosan.

Elismerésben részesült a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője

Dátum: 2024. máj 11. 09:00

Vincze Csaba nyugalmazott alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságért díjat kapta meg. A Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője szakmai munkájának támogatásáért vehette át az elismerést.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk