https://kolorline.hu/Békés szilveszter és nyugodt újév Kazincbarcikán

Békés szilveszter és nyugodt újév Kazincbarcikán

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet személyi állománya önállóan, vagy a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársaival közös járőrszolgálat keretében a szilveszteri ünnepi időszakban is jelen volt városunk területén és intézkedéseket amennyiben erre szükség volt.

Szerencsére a hatáskörükbe tartozó kiemelt vagy rendkívüli esemény nem zavarta meg az ünneplést, viszonylag csendes, békés volt az ünnep. A legkomolyabb bűncselekményre Múcsonyban került sor, ahol azért kellett intézkedniük a rendőröknek az új év hajnalán, mert két férfi egy ismerősüktől öt liter pálinkát vett el erőszakkal.

A 28 és 23 éves gyanúsítottak 2020. január 1-jén 2 óra körül telefonon felhívták egyik helyi ismerősüket, hogy adjon el részükre pálinkát, mivel az övék már elfogyott. A későbbi sértett ezt megtagadta, ezért a két férfi elment a lakásához.

Itt egyikőjük a házigazda tudta nélkül bement az ingatlanhoz tartozó pincébe, ahol öt liter pálinkát magához vett, és azzal akart eltávozni. A tulajdonos ezt észlelve kiment az udvarra, és itt kérte számon őt, amelynek során vita alakult ki. Ekkor a másik elkövető többször megütötte a sértettet, majd az alkohollal eltávoztak.

A rendőrök a bejelentést követően elfogták a két rablót, majd kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket.

További híreink

Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban

Dátum: 2020. aug 08. 17:19

Halálos közlekedési baleset történt a 2603-es számú úton - Sajóivánka belterületén, a vasúti átjáróban - 2020. augusztus 8-án 14 óra 45 perc körül.

Nyári diákmunka Kazincbarcikán

Dátum: 2020. aug 08. 10:00

Közel 350 fő jelentkezett az önkormányzat által szervezett nyári diákmunkára Kazincbarcikán. Júliusban és augusztusban is 65 tanuló kapott lehetőséget a munkára. A népszerű lehetőség nem csak a helyi fiatalokat, hanem a környező települések diákjait is érdekelte.

Kézműves játszóház az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klubbal

Dátum: 2020. aug 08. 09:24

Sokéves barátság fűzi az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub tagjait herbolyai kis barátaikhoz. Minden esztendőben, több ízben kilátogatnak a Kazincbarcikai Család – és Gyermekjóléti Szolgálat Herbolyai Szociális Blokkjának épületébe, hogy pár örömteli órát töltsenek együtt a gyerekekkel.

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. aug 07. 13:22

Az elmúlt időszakban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, illetve kilenc esetben szűrtek ki ittas vezetőt.

KolorTV élőben

Programajánló

Vers és zene bűvöletében

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk