https://kolorline.hu/Új varroda Kazincbarcikán

Új varroda Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Ünnepélyes keretek között adták át január 8-án a Lindström felújított varrodáját Kazincbarcikán.

Az ünnepélyes megnyitón Lengyel Péter ügyvezető igazgató köszöntötte a vendégeket, aki egy gyárlátogatásra invitálta az érdeklődőket. A résztvevők megismerték az új gépeket, az automatikus szalagrendszert, illetve a felújított munkaállomásokat. A program a köszöntő beszédekkel folytatódott, ahol a cég vezérigazgatója, Juha Laurio kiemelte a várossal kialakult partnerségi kapcsolatot, valamint kifejtette, hogy hosszútávon terveznek Kazincbarcikán.

 

Fotók: Bartók Bence

Köszöntő beszédében Markku Virri finn nagykövet kiemelte, bízik abban, hogy a városba települt finn cég, tovább viszi a Kazincbarcikával kialakult jó kapcsolat hírét, így akár további finn befektetők is érkezhetnek.

 

Az eseményre meghívást kapott Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere és Klimon István alpolgármester is. Szitka Péter köszöntőjében így fogalmazott:

– Kazincbarcika mindig is befektetőbarát város volt, fontos, hogy jól működő cégek találják meg helyüket a településen. Nagyon fontos az is, hogy 130 munkaválalónak adnak biztos, hosszútávú munkát, ezáltal biztos megélhetést.

A megnyitó ünnepség végén a cég helyi dolgozói és a vezetők egy nagy torta felvágásával, valamint egy közös beszélgetéssel zárták az eseményt.

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. június 4.

Dátum: 2020. jún 04. 21:12

Helyzetjelentés: Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma: 47 fő. Járványügyi elkülönítés alatt álló személyek száma: 0 fő.

Kolor kölyök táborok

Dátum: 2020. jún 04. 17:16

A Barcika Art Kft. idén nyárra öt héten keresztül kínál napközis jelleggel különböző tematikájú táborokat a gyermekek számára. A rendezvények ideje alatt, a szervezők fokozott figyelmet szentelnek a járványügyi szabályok betartására.

Újabb lehetőségek a KolorAPP-al

Dátum: 2020. jún 04. 13:42

Minden városban előfordulnak törött padok, a helyükről elmozdított szemetesek, kátyúk, közvilágítási hibák. Bosszantó, amikor ilyen dolgot lát az ember és rögtön az fogalmazódik meg a fejében, hogyan és mennyire gyorsan lehetne ezeket a problémákat orvosolni, kinek kellene szólni. Három évvel ezelőtt született az ötlet, hogy egy olyan intelligens városüzemeltetési problémabejelentő mobilapplikációt fejlesszenek ki Kazincbarcikán, melynek segítségével a felhasználók okos eszközeikkel könnyedén jelezni tudják, ha a városban valamilyen problémát fedeznek fel. Kazincbarcika Város Önkormányzata a városi tulajdonban lévő Barcika Centrum Kft.-t bízta meg a projekt kidolgozásával és megvalósításával. Kétezer-tizennyolc januárjában el is indult a modern, rendkívül könnyen kezelhető KolorAPP, amely mára újabb, hasznos funkcióval bővült.

Helyreállt a melegvíz szolgáltatás a városban

Dátum: 2020. jún 03. 15:45

Minden távfűtéses lakásban és a Napsugár Tagóvodában is van melegvíz. Az elmúlt napokban több csőtörés is érintette a távfűtéses lakások jelentős részét Kazincbarcikán, ezáltal nem tudott eljutni a melegvízhez szükséges hőenergia az érintett épületekbe.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk