https://kolorline.hu/Újévi koncert az Egressyben

Újévi koncert az Egressyben

Szerző:

Tanyi Fanni

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újévi koncerttel köszöntötte a város a 2020-as évet január 10-én és 11-én az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. A kétnapos eseményen Vágó Bernadett és partnere, Miller Zoltán mellett fellépett a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola „MELÓDIA” kamarazenekara.

A tizenötödik alkalommal megrendezett újévi koncertet a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola tanáraiból alakult „MELÓDIA” kamarazenekar nyitotta meg. A zenekar műsora mellett az eseményt tovább színesítette az iskola növendékinek társas és néptáncműsora, valamint a kórus és a szólisták produkciója.


Fotók: Bartók Alexandra

A koncert szünetében Kerek Gábor, a művészeti iskola igazgatója köszöntötte a közönséget, aki erőben, egészségben gazdag boldog új évet kívánt mindenkinek.

A műsor második felében lépett színpadra Vágó Bernadett, a fővárosi operettszínház színésznője és partnere Miller Zoltán, eMeRton-díjas színész, énekes. A két művész a „MELÓDIA” kamarazenekar kíséretében kápráztatta el előadásával és énekhangjával a közönséget.

 

További híreink

„Kibontakozás" - Demes Ferenc László kiállítása

Dátum: 2020. febr 19. 13:00

„Kibontakozás” címmel nyílt kiállítás a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban február 19-én. A Gimi Galériában Demes Ferenc László alkotásit tekintheti meg a közönség, akinek tárlatát barátja, Turiné Orosz Margit, az Ózdi Képzőművészeti Egyesület elnöke nyitotta meg.

Lakossági felhívás építésügyi igazgatási feladatok ellátásáról

Dátum: 2020. febr 19. 10:23

Lakossági felhívás – 2020. március 1. napjától megszűnik az építésügyi igazgatási feladatok ellátása a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban

Karate sikerek Szirmabesenyőn

Dátum: 2020. febr 18. 11:27

Jól szerepeltek a karatés fiatalok

Mathieu van der Poelt is idecsábítanánk

Dátum: 2020. febr 18. 11:05

Szilasi László versenyigazgató szerint van esély arra, hogy a májusi Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen részt vegyen a sportág egyik nagy csillaga, Mathieu van der Poel is.

Programajánló

Senior Sportkavalkád

Don Bosco Sportközpont - Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2.

Úszásoktatás

Kazincbarcikai Fedett Uszoda, Hadak útja 1.

Veres 1 Színház: Pletykafészek

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Szenior Szabadegyetem II. félév

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Veres 1 Színház: Pletykafészek - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ – Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk