https://kolorline.hu/Kazincbarcikán rendezték meg a Futsal Diákolimpia országos elődöntőjét

Kazincbarcikán rendezték meg a Futsal Diákolimpia országos elődöntőjét

Szerző:

Tanyi Fanni

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Futsal Diákolimpia országos elődöntőjét rendezték meg január 15-én, szerdán a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban. A megmérettetésre Nógrád-, Borsod-, Heves- és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből érkeztek csapatok.

Az országos elődöntőn a Tarpai Esze Tamás Általános Iskola, az Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola, a Karancssági I. István Általános iskola és a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskolája vett részt. 


Fotók: Bartók Alexandra

 

 

Az eseményen Kondorné Sztojka Ágnes, a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola igazgatója, Kovács László önkormányzati tanácsadó és Benőcs Dávid a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület titkára köszöntötte a játékosokat, és felkészítőiket.

Első körben a karancssági és a tarpai, majd az egri és a kazincbarcikai csapat lépett pályára. Ezt követően a harmadik helyért a karancssági és a kazincbarcikai, az első helyért pedig az egri és a tarpai játékosok küzdöttek. Végül negyedik helyen végzett a kazincbarcikai, harmadik helyen a karancssági, második helyen az egri, és első helyen a tarpai iskola növendékei, így ők jutottak tovább a Futsal Diákolimpia országos döntőjére, amit február közepén tartanak majd Gyulán.

További híreink

Fiatalos szeniorok a IV. sportkavalkádon

Dátum: 2020. febr 28. 18:37

Több mint tíz csapat közel háromszáz résztvevője versengett február 28-án a IV. Szenior Sportkavalkádon a Don Bosco Sportközpontban.

Visszatér a címvédő World Tour-csapata

Dátum: 2020. febr 28. 17:40

Íme, a hetedik World Tour-csapat, amelynek nevezése megérkezett a 2020-as Tour de Hongrie versenyére: az Israel Start-Up Nation!

Farsangi mulatságot tartottak a II. Számú Bölcsődében

Dátum: 2020. febr 28. 12:30

Farsangi mulatsággal búcsúztatták a telet az II. Számú bölcsőde apróságai. A február 28-ai eseményen a gyerekek jelmezbemutatóval és kis műsorral kedveskedtek a szülők és az intézményvezetők számára.

Integrációs foglalkozás - Gyermekek Háza - Kézművesház

Dátum: 2020. febr 27. 17:00

Tovább folytatódott a közösségi integráció Kazincbarcikán, a Hámán Kató akcióterületen program. A Mezey István Művészeti Központban, a Gyermekek Házába érkező középiskolás tanulók a nemezelés technikájával ismerkedhettek meg.

Programajánló

Úszásoktatás

Kazincbarcikai Fedett Uszoda, Hadak útja 1.

Veres 1 Színház: Pletykafészek

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Szenior Szabadegyetem II. félév

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Veres 1 Színház: Pletykafészek - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ – Kazincbarcika

Kazincbarcikai Csokoládé Fesztivál

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk