https://kolorline.hu/Grundbirkó Diákolimpia országos elődöntő

Grundbirkó Diákolimpia országos elődöntő

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Grundbirkózás Diákolimpia országos elődöntőt rendeztek január 21-én a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban. Az idei megmérettetésre összesen huszonnégy csapat érkezett, akik két korcsoportban küzdöttek meg egymással.

Az országos elődöntőn összesen kilenc iskola, a Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola A és B csapata, a Miskolc-Szirmai Református Általános Iskola, a Miskolci Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Bekecsi II. Rákóczi Ferenc Informatikai és Matematikai Általános Iskola, a Nyárádi András Általános Iskola, a Sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskola, a Berentei Általános Iskola, és a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola csapatai vettek részt.


Fotók: Bartók Alexandra

Az eseményen Kondorné Sztojka Ágnes, a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola intézményvezetője, Benőcs Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület titkára, valamint Jászkai Imre, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Birkózó Szövetség képviselője köszöntötte a játékosokat, és felkészítőiket.

A grundbirkózásban mind a fiúknál, mind a lányoknál két korcsoport küzd egymással. Az első korcsoportban a nagyobbak, míg a második korcsoportban a kisebbek versenyeznek, akik között akár alsó osztályos gyerekek is részt vehetnek. Egy-egy mérkőzés menetideje két perc, amiből vagy tiszta győzelemmel, tehát három másodpercig tartó kiemeléssel, vagy pontozás alapján kerül ki a győztes.

 

 

További híreink

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

Nagykoncertekkel indul indul az idei Kolorfesztivál

Dátum: 2024. júl 30. 15:00

Augusztus 8. és 10. között a Csónakázó-tónál fellépők sorával veszi kezdetét a Kolorfesztivál. Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és T. Danny indítja a sort.

Egységben az erő: szeptember 21-én eldördül a rajtpisztoly a Kolorfutáson

Dátum: 2024. júl 30. 07:46

Már lehet nevezni a 2024-es Kolorfutásra! A verseny szeptember 21-én kerül megrendezésre, és számos izgalmas változást hoz.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk