https://kolorline.hu/Négy játékost igazolt a KBSC

Négy játékost igazolt a KBSC

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A téli felkészülés utolsó szakaszában gőzerővel készül a bajnoki rajtra a Kazincbarcika Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő labdarúgócsapata. A kék-sárgák holtszezonban 4 játékost is igazoltak.

A február 2-i rajt előtt az edzőmeccsek mellett az átigazolási piacon is zajlott az élet a KBSC háza táján. A kék-sárgához igazolt Kováč Ala, aki a korábbi években a szlovák Slovan Bratislava mellett még jó néhány szlovákiai csapatnál megfordult. Magyarországon a 2018/19-es szezonban mutatkozott be a Merkantil Bank Liga NB II-ben,ekkor a győrieket erősítette, majd a 2019/2020-as bajnokságot a Nyíregyháza Spartacus színeiben kezdte és most Kazincbarcikára teszi át székhelyét. Gábor Lukács is a KBSC-nél folytatja, pontosabban visszatér a kék-sárgákhoz, rövid ózdi kitérő után.

A Barcikát erősíti majd tavasszal még Hegedűs Márk is, aki Budapest Honvéd együttesétől érkezik. A negyedik érkező Németh Tamás, aki korábban a szlovák másodosztályban szereplő Somorját erősítette, de most már ő is kék-sárga mezben futballozhat. Távozik az együttestől Lukács Raymond, aki Békéscsabán folytatja pályafutását, mellette Virág Ákossal is szerződést bontott a klub. Lakatos és Ádám pedig Putnokon szerepel kölcsönjátékosként.

A felkészülés során a az ukrán másodosztályban szereplő FC Minajt Toma góljával győzte le a Kazincbarcika, majd legutóbb az NB III-as Tiszaújváros ellen 2-2-es eredményt értek el a kék-sárgák. Utóbbi találkozón barcikai részről Fótyik és Fekete volt eredményes. A főpróba után pedig következhet az előadás az első 2020-as fellépés az Ajka ellen február 2-án vasárnap délután 2 órától Putnokon.

További híreink

Virágbörze Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 22. 21:01

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület Virágbörzét rendezett szombat. A programon délelőtt mintegy 2000 tő növény talált gazdára, majd délután Szomorú Miklós okleveles kertészmérnök tartott előadást az organikus gazdálkodásról.

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőr focistái országos elődöntőbe jutottak

Dátum: 2024. ápr 22. 13:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőrökből álló rendkívüli labdarúgócsapata a McDonald's Fair Play Cup őszi és tavaszi fordulóján veretlenül végzett. Ezt megyei szintre emelve bejutottak az országos bajnokság elődöntőjébe, amelyet Debrecenben rendeznek április 23-án.

Progresszív Digitális Témahét a Tompa Mihály iskolában

Dátum: 2024. ápr 22. 08:19

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolája idén 9. alkalommal csatlakozott a Digitális Témahét nevű országos digitális pedagógiai mozgalomhoz. Az április 8-tól 16-ig tartó program címeres témája pedig kiváló alkalomszerűen Kazincbarcika kerek 70 éves születésnapja lett, köré épített kreatív feladatokkal az alsósok számára.

Kazincbarcikai siker a 6. Kassa-Miskolc Ultramarathonon

Dátum: 2024. ápr 21. 17:50

Nem akármilyen kazincbarcikai sikerek is születettek a 6. Kassa—Miskolc Ultramarathonon. A BorsodChem Runners férfi ötös váltója rögtön a dobogó legfelső fokára állhatott fel, de szépen szerepeltek további egészben vagy részben kazincbarcikai formációk is.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk