https://kolorline.hu/Szurkolói ankét a KBSC-nél

Szurkolói ankét a KBSC-nél

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A KBSC új vezetése, edzője, valamint az újonnan igazolt játékosok mutatkoztak be a klub szurkolóinak január 30-án csütörtökön. A szurkolói ankét célja, hogy elsőkézből kapjanak hiteles információkat a kék sárgákról a szurkolók emelte ki Wächter Balázs a klub ügyvezető igazgatója.

A találkozón az új ügyvezető felvázolta, hogy mik az elvárások a csapattal szemben a 2020-as tavaszi szezont illetően, valamint röviden ismertette a játékosokat érintő változásokat.

A február 2-i rajt előtt az edzőmeccsek mellett az átigazolási piacon is zajlott az élet a KBSC háza táján. A kék-sárgához igazolt Kováč Ala, aki a korábbi években a szlovák Slovan Bratislava mellett még jó néhány szlovákiai csapatnál megfordult. Magyarországon a 2018/19-es szezonban mutatkozott be a Merkantil Bank Liga NB II-ben,ekkor a győrieket erősítette, majd a 2019/2020-as bajnokságot a Nyíregyháza Spartacus színeiben kezdte és most Kazincbarcikára teszi át székhelyét. Gábor Lukács is a KBSC-nél folytatja, pontosabban visszatér a kék-sárgákhoz, rövid ózdi kitérő után.

A Barcikát erősíti majd tavasszal még Hegedűs Márk is, aki Budapest Honvéd együttesétől érkezik. A negyedik érkező Németh Tamás, aki korábban a szlovák másodosztályban szereplő Somorját erősítette, de most már ő is kék-sárga mezben futballozhat. Távozik az együttestől Lukács Raymond, aki Békéscsabán folytatja pályafutását, mellette Virág Ákossal is szerződést bontott a klub. Lakatos és Ádám pedig Putnokon szerepel kölcsönjátékosként.

Dzurják József a csapat edzője röviden beszámolt arról, hogy hogyan sikerült a felkészülés, valamint ismertette a tavaszi szezon céljait.

  • Az idei nem egy szokásos téli felkészülés volt, a korábbi évekhez képest mindössze négy hét állt rendelkezésre ahhoz, hogy a csapat felkészüljön az első bajnoki mérkőzésre. Végig itthon készültünk, műfüvön edzettünk, a tervezett munkát az elmúlt három hétben elvégeztük. A felkészülésbe egy-két csapatépítő programot is beépítettünk, hogy megtörjük az edzések monotóniáját, illetve erősítsük a csapategységet. Most feladatunk, hogy a felkészülés utolsó hetén felvegyük a bajnoki ritmust és a hétvégére frissé váljanak a játékosok – tette hozzá Dzurják.

A szurkolók több témában is, így az utánpótlás korú labdarúgó gyerekek jelenlegi helyzetéről is intéztek kérdéseket a klub vezetőségének. A téma kapcsán elhangzott, hogy jelenleg is azon dolgoznak az edzők és a szakemberek, hogy itt helyben maradjanak a tehetséges gyerekek és a későbbiekben a felnőtt csapatban kamatoztassák tudásukat.

Február 2-án vasárnap délután 2 órától Putnokon következik a KBSC felnőtt labdarúgóinak az első 2020-as fellépése az Ajka ellen.

 

 

További híreink

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

Nagykoncertekkel indul indul az idei Kolorfesztivál

Dátum: 2024. júl 30. 15:00

Augusztus 8. és 10. között a Csónakázó-tónál fellépők sorával veszi kezdetét a Kolorfesztivál. Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és T. Danny indítja a sort.

Egységben az erő: szeptember 21-én eldördül a rajtpisztoly a Kolorfutáson

Dátum: 2024. júl 30. 07:46

Már lehet nevezni a 2024-es Kolorfutásra! A verseny szeptember 21-én kerül megrendezésre, és számos izgalmas változást hoz.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk