https://kolorline.hu/Döntetlennel kezdett a KBSC

Döntetlennel kezdett a KBSC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Megkezdődött a tavaszi szezon a felnőtt labdarúgóknál, így a KBSC felnőtt focistái a magyar labdarúgó bajnokság másodosztályának 22. fordulójában vasárnap délután fogadta az FC Ajka csapatát. Az 1:1-es döntetlennel zárult mérkőzést követően a kék-sárgák továbbra is a tabella 14. helyén állnak.

A Kazincbarcika kék-sárgában, az FC Ajka csapata fehérben lépett pályára a vasárnapi mérkőzésen. Mindkét csapat fontos mérkőzés elé nézett, hiszen a találkozót megelőzően csupán két pont és egy pozíció választotta el egymástól az együtteseket.
A mérkőzés negyedik percében Oldal Tibor indul meg a középpályáról, aki Fekete Ádámnak továbbította a labdát, a befejezés azonban pontatlan volt így maradt a 0:0. A  huszadik percben a mérkőzés első félidejét egyébként is uraló Ajka, egy Soltész Dominik  által elvégzett szögletet követően Lengyel Béla góljával szerezte meg a vezetést.
A huszonnyolcadik percben először Tóth Gergely próbálkozott, a rosszul eltalált labdát Horváth könnyedén fogta, az ismétlés Zamostny Balázsé volt, a Kazincbarcika kapusa ismét nem hibázott. Ezt követően a 30. percben Lengyel majdnem duplázott , a kapufa mentett a KBSC oldalán.Ű
Az első játékrész utolsó perceire is maradt izgalom Nagy Mihály került kétszer is helyzetbe, próbálkozásai a kapu mellett végeztek.
A félidőt követően feljavult a Kazincbarcika játéka. Először Farkas András próbálkozott távolról, majd Kovác Alan lövése suhant el a kapu felett.
A mérkőzés hatvankilencedik percében első Kazincbarcika színeiben vívott mérkőzésén az 5-ös számmal játszó Németh Tamás szerezte meg a egyenlítő gólt. A nyolcvanegyedik percben majdnem sikerült a duplázás, Fekete adta tovább a labdát, a középre tartó lövést az ajkaiak kapusa bravúrral védte.
A kilencvenedik percben Toma György szabadrúgását követően Fótyik fejelt a kapura, a vendégek kapusa ezt kivédte, majd rögtön Krausz próbálkozott fejjel, sajnos a labda centikkel a kapu felett szállt el.
A KBSC következő mérkőzését vasárnap a Duna Aszfalt TLC otthonában, a tiszakécskei Városi Sportcentrumban játssza.

 

 

További híreink

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

Nagykoncertekkel indul indul az idei Kolorfesztivál

Dátum: 2024. júl 30. 15:00

Augusztus 8. és 10. között a Csónakázó-tónál fellépők sorával veszi kezdetét a Kolorfesztivál. Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és T. Danny indítja a sort.

Egységben az erő: szeptember 21-én eldördül a rajtpisztoly a Kolorfutáson

Dátum: 2024. júl 30. 07:46

Már lehet nevezni a 2024-es Kolorfutásra! A verseny szeptember 21-én kerül megrendezésre, és számos izgalmas változást hoz.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk