https://kolorline.hu/KOLORFUTÁS KAZINCBARCIKA – Február 15-én indul a nevezés

KOLORFUTÁS KAZINCBARCIKA – Február 15-én indul a nevezés

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén hetedik alkalommal, rendhagyó módon szeptember 13-án rendezik meg Kazincbarcika egyik legnagyobb sporteseményét, a Kolorfutást. Az online, bankkártyás nevezés február 15-én indul.

A Barcika Art Kft. minden eddiginél nagyobb erőbedobással indul neki az idei – a környezettudatosság jegyében zajló – rendezvénynek, hiszen a hagyományos távok mellett ebben az évben először jótékonysági futás is szerepel a repertoárjukban. A 900 m-es ovimaratonon; az 1,5 km-es sulimaratonon; valamint a hitelesített 5,25 km-es mini-, 10,5 km-es negyed-, 21 km-es fél- és 42 km-es maratonon túl, egy jó ügy érdekében külön, 2,5 km-es távot is indítanak, melynek nevezési díját teljes egészében a Csillagfürt EGYMI tanulóinak ajánlanak fel.
A versenyközpont 2020-ban a megújult Fő téren lesz, ahonnan indulnak és ahová érkeznek a versenyzők. A tavalyihoz hasonlóan több kedvezményes előnevezési szakaszban jelentkezhetnek a futni vágyók egészen augusztus 31-éig. A rajtcsomagban idén is megtalálható lesz többek között egy egyedi, technikai póló, amelyet női és férfi méretekben választhatnak az online nevezési felületen. A last ticket akció folyamán szeptember 6-áig még lehet majd nevezni, ám akkor már pólót nem tudnak biztosítani.
– Az elmúlt évhez képest ismét várnak újdonságok a futókra. Lesznek például szurkolói dj-k, valamint különböző meglepetések is az útvonalon – árulta el dr. Makkai Orsolya, a szervező cég ügyvezetője, aki hozzátette, hogy igyekeztek az elmúlt évek visszajelzései alapján alakítani az idei megmérettetést.
– A bevált útvonalakat megtartottuk és a megszokott, magas színvonalú szolgáltatásokkal várjuk a futókat. Azoknak pedig, akik most próbálkoznak a sportolással, kiváló alkalom az új, jótékonysági futamunk – invitálja a rendezvényre a mozogni vágyókat az ügyvezető.
A 7. Kolorfutásról minden részletet megtudhatnak a kolorcity.hu oldalon. Ne feledjék! A kedvezményes nevezés február 15-én indul.

További híreink

Védjük meg közösen értékeinket!

Dátum: 2020. febr 29. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-Testülete 2017 decemberében fogadta el a településkép védelméről szóló rendeletét. A Kolorhét 7. lapszámában már foglalkoztunk azzal, hogy miért is fontos a város szempontjából ez a határozat, és mi a célja a településkép védelmének.

Fiatalos szeniorok a IV. sportkavalkádon

Dátum: 2020. febr 28. 18:37

Több mint tíz csapat közel háromszáz résztvevője versengett február 28-án a IV. Szenior Sportkavalkádon a Don Bosco Sportközpontban.

Visszatér a címvédő World Tour-csapata

Dátum: 2020. febr 28. 17:40

Íme, a hetedik World Tour-csapat, amelynek nevezése megérkezett a 2020-as Tour de Hongrie versenyére: az Israel Start-Up Nation!

Farsangi mulatságot tartottak a II. Számú Bölcsődében

Dátum: 2020. febr 28. 12:30

Farsangi mulatsággal búcsúztatták a telet az II. Számú bölcsőde apróságai. A február 28-ai eseményen a gyerekek jelmezbemutatóval és kis műsorral kedveskedtek a szülők és az intézményvezetők számára.

Programajánló

Úszásoktatás

Kazincbarcikai Fedett Uszoda, Hadak útja 1.

Veres 1 Színház: Pletykafészek

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Szenior Szabadegyetem II. félév

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Veres 1 Színház: Pletykafészek - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ – Kazincbarcika

Kazincbarcikai Csokoládé Fesztivál

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk