https://kolorline.hu/KOLORFUTÁS KAZINCBARCIKA – Február 15-én indul a nevezés

KOLORFUTÁS KAZINCBARCIKA – Február 15-én indul a nevezés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén hetedik alkalommal, rendhagyó módon szeptember 13-án rendezik meg Kazincbarcika egyik legnagyobb sporteseményét, a Kolorfutást. Az online, bankkártyás nevezés február 15-én indul.

A Barcika Art Kft. minden eddiginél nagyobb erőbedobással indul neki az idei – a környezettudatosság jegyében zajló – rendezvénynek, hiszen a hagyományos távok mellett ebben az évben először jótékonysági futás is szerepel a repertoárjukban. A 900 m-es ovimaratonon; az 1,5 km-es sulimaratonon; valamint a hitelesített 5,25 km-es mini-, 10,5 km-es negyed-, 21 km-es fél- és 42 km-es maratonon túl, egy jó ügy érdekében külön, 2,5 km-es távot is indítanak, melynek nevezési díját teljes egészében a Csillagfürt EGYMI tanulóinak ajánlanak fel.
A versenyközpont 2020-ban a megújult Fő téren lesz, ahonnan indulnak és ahová érkeznek a versenyzők. A tavalyihoz hasonlóan több kedvezményes előnevezési szakaszban jelentkezhetnek a futni vágyók egészen augusztus 31-éig. A rajtcsomagban idén is megtalálható lesz többek között egy egyedi, technikai póló, amelyet női és férfi méretekben választhatnak az online nevezési felületen. A last ticket akció folyamán szeptember 6-áig még lehet majd nevezni, ám akkor már pólót nem tudnak biztosítani.
– Az elmúlt évhez képest ismét várnak újdonságok a futókra. Lesznek például szurkolói dj-k, valamint különböző meglepetések is az útvonalon – árulta el dr. Makkai Orsolya, a szervező cég ügyvezetője, aki hozzátette, hogy igyekeztek az elmúlt évek visszajelzései alapján alakítani az idei megmérettetést.
– A bevált útvonalakat megtartottuk és a megszokott, magas színvonalú szolgáltatásokkal várjuk a futókat. Azoknak pedig, akik most próbálkoznak a sportolással, kiváló alkalom az új, jótékonysági futamunk – invitálja a rendezvényre a mozogni vágyókat az ügyvezető.
A 7. Kolorfutásról minden részletet megtudhatnak a kolorcity.hu oldalon. Ne feledjék! A kedvezményes nevezés február 15-én indul.

További híreink

Finisben a játszótéri fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2020. jún 06. 11:00

Hamarosan átadásra kerül a völgyparki Nautilus, és a kertvárosi Flóra elnevezésű hatalmas óriáscsúszda. A Fő téri kalandvárat és az Eötvös téri hajót már birtokba is vették a gyerekek.

Mini ballagásokat tartanak a Szaléziban

Dátum: 2020. jún 06. 10:00

Rendhagyó módon pótolják be az elmaradt ballagást a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban. Az iskolában vannak olyan tantárgyak, amikből szóbelizni kell a diákoknak, így az adott napokon a bizonyítványok átvétele után a végzős osztályok külön-külön napokra bontva mini ballagást tartanak a Szaléziben.

Boér Gábor az új edző a KBSC csapatánál

Dátum: 2020. jún 06. 08:49

Hétfőtől új vezetőedzővel kezdi meg a a következő szezonra való felkészülést a Kazincbarcika. A csapat irányítását Boér Gábor, UEFA Pro Licences edző veszi át Dzurják Józseftől.

Online búcsúznak az ovisoktól

Dátum: 2020. jún 05. 10:44

Az iskolába készülő óvodásoktól online videóüzenetben, versekkel, dalokkal búcsúztak el a napokban az óvodapedagógusok a Kazincbarcikai Összevont Óvodákban és tagintézményeiben. A kialakult helyzet miatt nem tartották meg a hagyományos búcsúzásokat, így augusztus végén egy családi nappal szeretnék ezt pótolni.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk