https://kolorline.hu/Bezárnak az önkormányzati intézmények Kazincbarcikán

Bezárnak az önkormányzati intézmények Kazincbarcikán

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a koronavírus járványra való tekintettel, a biztonságos, hatékony, összehangolt védekezés megvalósítása érdekében a következő napokban, a Magyar Kormány ajánlására az alábbi intézmények bezárása mellett döntöttünk.

2020. március 16-ától bezárásra kerül:

  • Kazincbarcikai Összevont Óvodák minden tagintézménye

  • I. sz. és II. sz. Bölcsőde

  • Idősek Klubja

  • Kincsem Napközi

  • Mezey István Művészeti Központ (Gyermekek Házával együtt)

  • Egressy Béni Művelődési Központ

  • Kazincbarcikai Fedett Uszoda

  • Egressy Béni Városi Könyvtár

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák és a bölcsődék vezetői, munkatársai március 14. és 15-én minden szülővel kapcsolatba lépnek, hogy teljes körű tájékoztatást tudjanak adni.

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák minden tagintézménye és a bölcsődék összevont csoportban, valamint az Irinyi János Református Oktatási Központ- (Eszterlánc) Óvoda gyermekfelügyletet biztosít azon gyermekek számára, akiknek szüleik a felügyeletet semmilyen formában nem tudják megoldani.

Az Angyalkert Görögkatolikus Óvoda tekintetében március 15-én délután a Püspöki Hivatal hoz döntést, a Don Bosco Sportközpont vezetése szintén március 15-én határoz a sportcsarnok nyitvatartásról, mely vélhetően a Kormány ajánlásával hasonló lesz.

A korábbiakban kiadott közleményekben szereplő teendők továbbra is érvényben vannak.

 

A rendelkezés visszavonásig érvényes.

Szitka Péter
polgármester

További híreink

Az élet harmóniája

Dátum: 2020. jún 07. 10:26

Sikerorientált, túlhajszolt világunkban folyamatosan keresünk valami fogódzót, amelybe kapaszkodva rálelhetünk a békére. Arra a harmóniára, ami elvezet belső nyugalmunk megtalálásához és összhangot teremt a külvilággal. Ám mindenki másként jut el a kiegyensúlyozottság idilli állapotához. Kiváltképp az utóbbi hónapok megszokottól eltérő történései tettek szükségessé különleges megoldásokat, az egyén és a közösségek számára is. A koronavírus okozta kihívásokra válaszként született meg a kazincbarcikai Szalézi Plébánia online oratóriumának ötlete. Az egyik adásban Kukuczka Robert, szalézi szerzetes atya a zene az élet harmóniáját elősegítő, meghatározó erejéről mesélt. Ennek kapcsán beszélgettünk Robert atyával a lélek rezgéseiről.

Köszönetet mondanak a városvezetők a pedagógusoknak – Pedagógusnap nap

Dátum: 2020. jún 07. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata Pedagógusnap alkalmából szeretettel köszönti a városban tevékenykedő szakembereket. A magyar kormány döntése alapján, a járványügyi helyzetre való tekintettel, a hagyományos ünnepi gálaműsor megtartására nincs lehetőség, így ebben a formában köszöntik a városvezetők a pedagógusokat. A városi díjak, így a Polgármesteri Elismerő Oklevelek és a „Kazincbarcika Város Közneveléséért” kitüntető díj, amint lehetőség van rá, átadásra kerülnek.

Finisben a játszótéri fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2020. jún 06. 11:00

Hamarosan átadásra kerül a völgyparki Nautilus, és a kertvárosi Flóra elnevezésű hatalmas óriáscsúszda. A Fő téri kalandvárat és az Eötvös téri hajót már birtokba is vették a gyerekek.

Mini ballagásokat tartanak a Szaléziban

Dátum: 2020. jún 06. 10:00

Rendhagyó módon pótolják be az elmaradt ballagást a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban. Az iskolában vannak olyan tantárgyak, amikből szóbelizni kell a diákoknak, így az adott napokon a bizonyítványok átvétele után a végzős osztályok külön-külön napokra bontva mini ballagást tartanak a Szaléziben.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk