https://kolorline.hu/Koronavírus – A Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft. lakossági tájékoztatója

Koronavírus – A Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft. lakossági tájékoztatója

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelet hatályba lépését követően a Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az intézmény az előírt utasításokat naprakészen betartsa, betartassa és intézkedéseket hozzon a járványügyi helyzet kialakulásának megfékezésére.

A mai nap folyamán gondoskodunk arról, hogy az Intézményünk összes olyan betege megkapja az értesítést arról, hogy a 2020.03.17-től tervezett egészségügyi ellátása csak akkor kerül elvégzésre, ha arra sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) kerül sor.

2020. március 17-től visszavonásig az előjegyzéssel működő járóbeteg ellátásokat szüneteltetjük, kivéve ahol sürgős szükség esetén ellátás merülhet fel.

Sürgős esetet ellátó szakrendelések:

  • Szemészet

  • Gégészet

  • Neurológia

  • Sebészet

  • Gasztroenterológia

  • Nőgyógyászat (szűrővizsgálatokat nem végzünk, akut vérző betegek ellátása és terhesség megszakítás megtörténik)

  • Gyermek sürgősségi ambulancia (csak sürgős indokolt esetben)

  • Belgyógyászati ambulancia

  • Pszichiátria

  • Anaeszteziológia (akut műtétek miatt)


Az intézmény többi szakrendelésén határozatlan ideig szünetel az előjegyzett betegellátás.


BELÉPTETÉSI PONT

2020. március 17-től a Kórház főbejáratán Beléptetési pontot hozunk létre, ahol a beérkező betegeket a COVID-19 fertőzésre gyanús betegek megítéléséhez készített csekklistával fogunk kiszűrni.


CSOMAG ÁTVÉTEL - ÁTADÁS

A teljes körű látogatási tilalom kihirdetésével bevezetésre kerül a Kórház Főportáján „Csomag átvevő-átadó pont”. A bentfekvő betegek hozzátartozói leadhatják névre szólóan hozzátartozójuk csomagját és az osztállyal előre egyeztetve leszolgáltatjuk a portára az elvihető csomagot (szennyes ruha stb.)


Az intézmény szakrendelő felőli bejárata bezárásra kerül 2020. március 17-től.

Megértésüket köszönjük!!!

Tóth Gábor
ügyvezető igazgató

                                                                                                         

További híreink

Kolorcity Kazincbarcika SC – Megszakadt a veretlenségi sorozat

Dátum: 2020. okt 28. 13:44

Megszakadt a Kolorcity Kazincbarcika SC utóbbi négy mérkőzése óta tartó veretlenségi sorozata. A Vitelki legénység vasárnap hazai pályán a Szombathelyi Haladástól kapott ki 0:1-re.

Nyilas Misi Ösztöndíj Program – A tehetség kincs!

Dátum: 2020. okt 28. 12:12

A Magyar Református Szeretetszolgálat 2020/2021 tanévben is meghirdeti a Nyilas Misi Ösztöndíj Programot. A Program keretében rendszeres anyagi támogatást biztosítanak magyarországi, kárpátaljai, erdélyi, felvidéki és délvidéki oktatási intézményekben tanuló, olyan kiemelkedően tehetséges magyar tanulók számára, akik szerény anyagi lehetőségekkel rendelkeznek.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. október 27.

Dátum: 2020. okt 27. 14:45

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Fedett Uszoda – változik az ünnepi hétvége nyitvatartása

Dátum: 2020. okt 27. 10:39

Ezúton tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy az Észak-keleti Liga Kupa Területi Utánpótlás Vízilabda-bajnokság miatt 2020. október 30-án (pénteken) változik az uszoda nyitvatartása.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk