https://kolorline.hu/Intézkedések a Volánbusz Zrt.-nél

Intézkedések a Volánbusz Zrt.-nél

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Volánbusz Zrt. a koronavírus – járványra és a kormány által március 11-én kihirdetett vészhelyzetre való tekintettel folyamatosan tájékoztatja az utasokat a társaságnál bevezetett intézkedésekkel kapcsolatosan. (www.volanbusz.hu)

A Volán Zrt. a hatóságokkal együttműködve, a kormány intézkedéseit és a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásait követve minden tőle telhetőt megtesz az utasok és a Volánbusz-munkavállalók egészségének megőrzése érdekében, írják a www.volanbusz.hu weboldalon.
A fertőzés elleni védekezés mindenki egyéni felelőssége, ezért arra kérik az utasokat, hogy minden esetben tartsák be a hatóságok és a népegészségügyi intézmények előírásait.
A járművezetők és az utasok egészségének védelme érdekében kérik, hogy a bérlettel rendelkező utasok a hátsó ajtókat vegyék igénybe a felszálláshoz továbbá, hogy az első ajtókat kizárólag a menetjegyet vásárolni szándékozók használják!
Az autóbusz vezetők a lehető leggyakrabban szellőztetik a járműveket, valamint a távolsági buszok csomagterét is a sofőrök nyitják zárják, viszont a csomagok ki és be pakolását az utasok végzik.
A Volánbusz Zrt. kollégái rendszeresen takarítják az állomásokat és a járműveket, az autóbuszokon vírusölő szerrel tisztítják a padlót és a kapaszkodókat, folyamatosan kézfertőtlenítő szerrel látják el a munkahelyi mosdókat és tisztálkodóhelyiségeket. A megelőzésben jelentős feladat hárul a buszvezetőkre is. A járművek gyakori takarításával és vírusölő szerrel való gyakori kézmosással próbálnak segíteni és minimalizálni a fertőzésveszélyt.

A menetrendei információs pontok zárva tartanak, de telefonon elérhetők.

 

 

További híreink

Pünkösd: a keresztény egyház születésnapja

Dátum: 2020. jún 01. 10:38

Pünkösd a húsvét után a legrégebbi, a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, melynek elnevezése az Ószövetség koráig nyúlik vissza.

Bringával a Lázbérci – víztározóhoz

Dátum: 2020. jún 01. 09:23

A Kazincbarcikai Barangoló szervezésében a Lázbérci – víztározóhoz tekertek a sport szerelmesei, május 30-án.

Folyamatos a munka a kazincbarcikai RG-s közösségben

Dátum: 2020. máj 31. 14:10

A járvány idején sem állt le a kazincbarcikai RG. Folyamatos edzésekkel, akár online, az enyhítéseket követően szabadban, és már teremeben is lehetőség volt az edzések lebonyolítására. Mészáros Judittal beszélgettünk a jelenlegi helyzetről.

Ismét lehet pályázni elektromos autó vásárlására

Dátum: 2020. máj 31. 13:02

Újra kiírták a pályázatot a villanyautó vásárlásra. A fogyasztói kör szélesítése mellett a pályázat célja a jobb elérhetőség megteremtése, valamint a klíma- és környezetvédelem is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk