https://kolorline.hu/Otthon edzenek a kazincbarcikai sportolók

Otthon edzenek a kazincbarcikai sportolók

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A KolorTV által rendszeresen közzétett csapatsport-események kapcsán – melyek jelentik a VRCK, a KBSC és A KKSE bajnoki mérkőzései – hivatalos megerősítést kértünk az egyesületektől az egyesületi munkák, rendezvények és a bajnoki fordulók további lebonyolításával kapcsolatosan.

Mint ismeretes az elmúlt hetekben minden területet érintettek a COVID-19 korona vírus megjelenésével és terjedésével kapcsolatos intézkedések és Kormányrendeletek érvényesítései. Bár bizonyos esetekben csak ajánlásokat, javaslatokat fogalmaznak meg az intézkedési tervek, azonban úgy tűnik országosan is rendkívül komolyan veszik a sportklubok, sportegyesületek az ajánlások egységes és felelős betartását.

A VRCK férfi röplabdacsapatunk nevében Tóth Milán sajtómunkatársat kérdeztük, aki elmondta, hogy a Magyar Röplabda Szövetség 2020. március 11-től minden felnőtt és utánpótlás bajnoki és egyéb MRSZ által szervezett mérkőzés, torna további fordulóit 2020. április 3-ig felfüggeszti.
Az év hátralévő eseményeiről, illetve ezen események jövőbeni megtartásáról vagy törléséről a további kormányzati döntések alapján határoz majd a szövetség. Értesülésünk szerint a csapat közös edzéseit felfüggesztette. A csapattagokkal és vezetőkkel egy összetartáson átbeszélték a jelen esetben betartandó protokollt, sajátos egyéni edzésmunkát és vitaminkúrát írtak elő a játékosoknak.


A KBSC NB II-es labdarúgócsapatának ügyvezető igazgatója, Wachter Balázs megerősítette, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség – a hatóságok döntésével összhangban – azonnali hatállyal felfüggeszti a szövetség valamennyi szervezett programját és képzési eseményét átmeneti időszakra. Kazincbarcika csapata ennek értelmében otthonmaradásra kérte sportszakembereit játékosait, azonban a formában tartáshoz otthon végezhető egyéni edzésterveket dolgoztak ki a csapattagok számára, és tanácsolják a vitamingazdag étkezés betartását sportolóiknak.


A KKSE kézilabda-szakosztály elnökhelyettese, Öschleger Józsefné tájékoztatásában megjegyezte, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége 2020. március 14-i kezdettel a COVID-19 koronavírus megjelenése és terjedésének megelőzése érdekében a kormány ajánlásaival összhangban – valamennyi a magyar kézilabda-szövetség és megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnoki és kupamérkőzését felfüggesztette. A klub a munkát hagyományos edzések formájában jelenleg nem folytatja, egyedi edzések elvégzésére és otthonukban maradásra kérték a játékosokat, vezetőikkel való online kapcsolattartás mellett.

Szerző: Géczy György

További híreink

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

Fergeteges retró majális Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 04. 14:21

Pihenéssel és szórakozással ünnepelte Kazincbarcika május 1-jét. A program a retró jegyében zajlott: volt mazsorettfelvonulás, veteránautó-bemutató, a Fő téren felállított színpadon fellépett többek között Zoltán Erika, Csonka András, az LGT sztárjai pedig Falusi Mariannal adtak közös koncertet.

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk