https://kolorline.hu/Közös otthoni játékra hív a Gyermekek Háza – Kézművesház

Közös otthoni játékra hív a Gyermekek Háza – Kézművesház

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Gyermekek Háza – Kézművesház dolgozói gondoltak egy nagyot, ha már otthon kell maradniuk a gyerekeknek, biztosan szívesen töltenék szabadidejüket némi barkácsolással.

- Egy játékot szeretnénk meghirdetni az érdeklődő gyerekeknek. A játék lényege, hogy hétről-hétre, kedden és csütörtökön jelentkezünk egy-egy bütykölnivalóval. Szombaton és vasárnap pedig két kreatív ötletet adunk. A gyerkőcöknek nincs más dolguk, mint követni az oldalunkat, lefotózni, vagy videózni az elkészült műveket, és elküldeni a gyermekekhaza.barcika@gmail.com e-mail címre. A zsűrit a Gyermekek Háza dolgozói alkotják. Aki a legtöbb és legszebb alkotásokat küldi, azt megajándékozzuk egy Barkács-csomaggal! Tehát érdemes játszani! Az eredményeket április 17-én, pénteken tesszük közzé az oldalunkon. Nagyon várjuk az alkotásokat! Reméljük, minél többen kedvet kapnak hozzá!  - vázolta a kezdeményezést Ursutzné Blága Krisztina, a Gyermekek Háza- Kézművesház vezetője.

 

 

Indexfotó: mindy.hu

További híreink

Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban

Dátum: 2020. aug 08. 17:19

Halálos közlekedési baleset történt a 2603-es számú úton - Sajóivánka belterületén, a vasúti átjáróban - 2020. augusztus 8-án 14 óra 45 perc körül.

Nyári diákmunka Kazincbarcikán

Dátum: 2020. aug 08. 10:00

Közel 350 fő jelentkezett az önkormányzat által szervezett nyári diákmunkára Kazincbarcikán. Júliusban és augusztusban is 65 tanuló kapott lehetőséget a munkára. A népszerű lehetőség nem csak a helyi fiatalokat, hanem a környező települések diákjait is érdekelte.

Kézműves játszóház az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klubbal

Dátum: 2020. aug 08. 09:24

Sokéves barátság fűzi az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub tagjait herbolyai kis barátaikhoz. Minden esztendőben, több ízben kilátogatnak a Kazincbarcikai Család – és Gyermekjóléti Szolgálat Herbolyai Szociális Blokkjának épületébe, hogy pár örömteli órát töltsenek együtt a gyerekekkel.

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. aug 07. 13:22

Az elmúlt időszakban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, illetve kilenc esetben szűrtek ki ittas vezetőt.

KolorTV élőben

Programajánló

Vers és zene bűvöletében

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk