https://kolorline.hu/Mozogjunk rendszeresen

Mozogjunk rendszeresen

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egyre többen maradnak otthon, hogy megállítsák, lelassítsák a koronavírus terjedését. Ennek ellenére fontos, hogy fenntartsuk az egészségünket, ezért otthon sem szabad ellustulni.

A sport, a mozgás, fontos ebben az időszakban is, hiszen nem csak anyagilag, és fizikailag, hanem lelkileg is megterhelő időszakot él most át mindenki. A sport, a mozgás segíthet a mindennapokat feldobni, emellett az otthoni edzés kényelmes, és rutint visz a mindennapokba.
A megfelelő edzés kiválasztásában nagyon sokat segíthet az internet, hiszen ott konkrét órákat is végig mozoghatunk, de figyelni kell arra, hogy a magunk szintjéhez válasszunk edzésformát és intenzitást. Léteznek kezdő és haladó otthoni edzéstervek, férfi vagy női otthoni edzéstervek egyaránt. Sőt vannak otthoni edzéstervek az egész családnak, gyerekeknek, időseknek, sportolóknak is.
Azok, akik eddig nem edzettek, de szeretnék elkezdeni, sok online edzésforma és személyi edzés közül is válogathatnak, ahol egy edző, személyre szabottan egy emberrel foglalkozik úgy, hogy ő közben otthon van. Ha nincsenek a háztartásban kézi súlyzók vagy edzőgépek, akkor egy könyvekkel vagy vizes palackokkal megpakolt táska is megteszi súlyzónak.
Az otthoni edzés alkalmával fontos a rendszeresség, a kitartás, elszántság és a felkészültség, vagyis érdemes utánaolvasnunk, hogyan és milyen időközönként érdemes edzést végeznünk. 

További híreink

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

Nagykoncertekkel indul indul az idei Kolorfesztivál

Dátum: 2024. júl 30. 15:00

Augusztus 8. és 10. között a Csónakázó-tónál fellépők sorával veszi kezdetét a Kolorfesztivál. Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és T. Danny indítja a sort.

Egységben az erő: szeptember 21-én eldördül a rajtpisztoly a Kolorfutáson

Dátum: 2024. júl 30. 07:46

Már lehet nevezni a 2024-es Kolorfutásra! A verseny szeptember 21-én kerül megrendezésre, és számos izgalmas változást hoz.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk