https://kolorline.hu/Segítség az egészségügyben dolgozóknak

Segítség az egészségügyben dolgozóknak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kialakult járványügyi helyzet páratlan összefogási hullámot indított el hazánkban. Önkormányzatok, cégek, vállalkozók, közösségek és magánszemélyek igyekeznek segíteni a helyi lakosságnak. Kazincbarcikán szintén e humánus segítségnyújtás megható pillanatait éljük. Egyre-másra érkeznek a felajánlások, melyek a város lakóin túl a legfontosabb ágazatot, az egészségügyet célozzák. Nagyon nagy szükség van most azok megsegítésére, akik értünk dolgoznak. Így gondolta ezt az Újkazinci Baráti Kör közössége is, ezért a kazincbarcikai önkormányzat által, a kazincbarcikai mentőállomás részére vásárolt mosó-szárítógéphez 10000 Ft értékben biztosítottak mosószereket és öblítőket.

Ugyancsak 10000 Ft értékben juttattak el a Kazincbarcikai Kórház számára higiénés szereket, valamint szájmaszkokat. Ezen kívül a kórház hospice osztálya külön 5000 Ft értékben kapott fertőtlenítő eszközöket a klub tagjaitól, március 31-én. A járóbeteg ellátásban dolgozók helytállását pedig uzsonnával köszönték meg.


Fotók: Gál Gábor

Az adományokat az egyesület legfiatalabb aktivistája, Gál Gábor, valamint az egyik tag hozzátartozója, Lőrincz Péter adták le a portán- tájékoztatott Kálmán Vilmosné, az Újkazinci Baráti Kör vezetője.

Érdeklődésünkre elárulta, hogy az ajándékokat az intézmény gazdasági vezetője, a hospice osztály főnővére, a járóbeteg ellátás képviselője, illetve az intézmény raktárosa vették át. Hozzátette, hogy a baráti kör tagjain kívül Tóth Árpádné Rakaczki Ilona, a Numero üzletlánc tulajdonosa szintén 400 darab steril gumikesztyű adományozásával járul hozzá a hospice osztályon dolgozók munkavégzéséhez. Továbbá köszönetét fejezte ki Ignéczi Istvánnénak, az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub tagjának, valamint Kelemen Katalinnak és Bódi Lászlónénak az Újkazinci Baráti Kör tagjainak, az elkészült maszkokért, illetve Pálvölgyi Zsuzsannának a  maszkok készítésében nyújtott közreműködéséért.

További híreink

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk