https://kolorline.hu/Pályázati felhívás sportegyesületeknek

Pályázati felhívás sportegyesületeknek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata 2020. évre pályázatot hirdet a kazincbarcikai székhellyel nyilvántartásba vett sportegyesületek pénzügyi támogatására.

A pályázati támogatás célja a város sportéletének aktiválása, a szervezetek által fizetendő létesítménybérleti díjak, sportrendezvények, sportegyesületek működési támogatása.

A korábban támogatásban részesült sportegyesületek bérleti díjra, működésre és rendezvényekre használták azt fel.

Az önkormányzat Kazincbarcika 2020-as évi költségvetéséből idén 6 millió forintot biztosít az egyéb sportszervezetek pályázati támogatására.

Pályázni az önkormányzat által kibocsátott adatlap kitöltésével lehetségesés amit a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Irodájára lehet benyújtani. A benyújtás határideje: 2020. április 28.

A pályázat kapcsán bővebb információt a www.kazincbarcika.hu weboldalon találhatnak.

További híreink

Központi felvételi – jó, ha tudod!

Dátum: 2021. jan 16. 10:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumba az általános iskolások számára a központi írásbeli vizsgát 2021. január 23-án, 10.00 órától tartják. Mivel az egészségügyi vészhelyzet továbbra is fennáll, különleges szabályok szerint tervezik megtartani a vizsgát. Az iskola kéri, hogy mindenki maradéktalanul tartsa be a szabályokat.

Brexit – mi változott?

Dátum: 2021. jan 16. 08:00

Az Egyesült Királyság 2020. február 1-jén kilépett az Európai Unióból (EU) és 2021. január 1-jén elhagyta az EU vámunióját is, ezért a magyar kereskedők, vállalkozások és állampolgárok is jelentős változásokat tapasztalhatnak a brexit miatt.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. január 15.

Dátum: 2021. jan 15. 15:07

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Hirdetmény Bercsényi utcai fiatalok garzonházi lakások bérbeadásáról

Dátum: 2021. jan 15. 10:54

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízása alapján a Barcika Szolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. jelen pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdeti a 3700 Kazincbarcika, Bercsényi utca 14. szám alatti fiatalok garzonházában lévő 4 db önkormányzati tulajdonú bérlakást az alábbiak szerint:

Szép jövőért Zsombinak!

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk