https://kolorline.hu/Beiskolázás a 2020/2021-es tanévben

Beiskolázás a 2020/2021-es tanévben

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kialakult járványhelyzet miatt a megszokottól eltérő módon történik a 2020/2021-es tanévre történő beiratkozás a kazincbarcikai általános iskolákban is.

Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola

A Pollack Mihály Általános Iskolában és tagintézményeiben az idén nem volt lehetőség a népszerű beiskolázási programokat megrendezni, de reméli az iskola vezetése, hogy mindezek ellenére számíthatnak a szülőkre és a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola valamelyik tagiskoláját választják gyermekük számára – áll az iskola által kiadott közleményben.

A közlemény alapján az iskola vezetése kéri a szülőket, hogy kövessék figyelemmel a pollackiskola.hu weboldalt, ahol a Beiskolázás menüpontban naprakész információkat találnak az online beiratkozással kapcsolatban. Ezen a felületen informálódhatnak a leendő első osztályos tanítókról, a Kréta rendszerben történő beiratkozás módjáról, a szükséges dokumentumokról, amik a felületről le is tölthetők. A weboldalon megtekinthetőek a tagiskolák bemutatkozó kisfilmjei és a körzethatárok is. (A körzethatárokról a https://kir.hu/KIR2_KORZET_3h/Pub/Index linken is tájékozódhatnak.)

Az iskola 2020. április 24-28-ig minden körzetbe tartozó gyermeket automatikusan felvesz, ha nem érkezett jelzés arról, hogy már más iskola felvette.

Ha nem a körzetes általános iskolába szeretné gyermekét beíratni a szülő, szándékát 2020. április 6-24-ig kell bejelenteni az intézményvezető részére az iskolapollack@gmail.com e-mail-címre, vagy a Kréta rendszeren keresztül.

A körzetbe nem tartozó gyermekek felvételéről 2020. május 21-ig dönt az intézményvezető, amiről írásban küldenek értesítést a szülőnek és a kötelező felvételt biztosító általános iskola vezetőjének.

A Kréta rendszeren keresztül a https://eugyintezes.e-kreta.hu oldalon lehet beiratkozni, ahová a kitöltött dokumentumok, nyilatkozatok is feltölthetők.További lehetőség, hogy a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat elküldik a iskolapollack@gmail.com e-mail címre, vagy postai úton a 3700 Kazincbarcika, Pollack Mihály út 29. címre.

Az iskola vezetése kéri, hogy a gyermekek osztályba sorolásának megkönnyítése érdekében a honlapon megtalálható igényfelmérő lapot körültekintően töltsék ki és feltétlenül juttassák vissza az iskolába.További kérdések esetén hívják a 06-48/512-016-os telefonszámot!


Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolája

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában is a szokásoktól eltérő módon lesz a beiratkozás.

Az általános iskolai beiratkozásról szóló 7/2020. (III. 25) EMMI határozat alapján az IJROK Tompa Mihály Általános Iskolájában 2020. április 6. és 24. között szervezi meg az elsősök beiratkozását. A rendelet szerint a szülők nyilatkozatot tehetnek a beiratkozás szándékáról. Az iskola vezetése kéri, hogy a szándéknyilatkozatot letöltve majd kitöltve, elektronikus úton küldjék el a szülők a tompabeiratkozas@gmail.com címre. Online eszközök hiányában a beiratkozás személyesen is történhet az iskola aulájában, a megfelelő higiéniás követelmények betartásával, előzetes telefonos egyeztetés után. 

A későbbiekben a szándéknyilatkozaton megadott e-mail-címre küldik a további információkat a szükséges dokumentumokról, adatokról. (http://www.tompamihaly.tirek.hu/data/attachments/2020/03/30/104721/Sz%C3%A1nd%C3%A9knyilatkozat_2020-2021.docx)

 

 

 

További híreink

Pünkösd: a keresztény egyház születésnapja

Dátum: 2020. jún 01. 10:38

Pünkösd a húsvét után a legrégebbi, a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, melynek elnevezése az Ószövetség koráig nyúlik vissza.

Bringával a Lázbérci – víztározóhoz

Dátum: 2020. jún 01. 09:23

A Kazincbarcikai Barangoló szervezésében a Lázbérci – víztározóhoz tekertek a sport szerelmesei, május 30-án.

Folyamatos a munka a kazincbarcikai RG-s közösségben

Dátum: 2020. máj 31. 14:10

A járvány idején sem állt le a kazincbarcikai RG. Folyamatos edzésekkel, akár online, az enyhítéseket követően szabadban, és már teremeben is lehetőség volt az edzések lebonyolítására. Mészáros Judittal beszélgettünk a jelenlegi helyzetről.

Ismét lehet pályázni elektromos autó vásárlására

Dátum: 2020. máj 31. 13:02

Újra kiírták a pályázatot a villanyautó vásárlásra. A fogyasztói kör szélesítése mellett a pályázat célja a jobb elérhetőség megteremtése, valamint a klíma- és környezetvédelem is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk