https://kolorline.hu/Beiskolázás a 2020/2021-es tanévben

Beiskolázás a 2020/2021-es tanévben

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kialakult járványhelyzet miatt a megszokottól eltérő módon történik a 2020/2021-es tanévre történő beiratkozás a kazincbarcikai általános iskolákban is.

Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola

A Pollack Mihály Általános Iskolában és tagintézményeiben az idén nem volt lehetőség a népszerű beiskolázási programokat megrendezni, de reméli az iskola vezetése, hogy mindezek ellenére számíthatnak a szülőkre és a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola valamelyik tagiskoláját választják gyermekük számára – áll az iskola által kiadott közleményben.

A közlemény alapján az iskola vezetése kéri a szülőket, hogy kövessék figyelemmel a pollackiskola.hu weboldalt, ahol a Beiskolázás menüpontban naprakész információkat találnak az online beiratkozással kapcsolatban. Ezen a felületen informálódhatnak a leendő első osztályos tanítókról, a Kréta rendszerben történő beiratkozás módjáról, a szükséges dokumentumokról, amik a felületről le is tölthetők. A weboldalon megtekinthetőek a tagiskolák bemutatkozó kisfilmjei és a körzethatárok is. (A körzethatárokról a https://kir.hu/KIR2_KORZET_3h/Pub/Index linken is tájékozódhatnak.)

Az iskola 2020. április 24-28-ig minden körzetbe tartozó gyermeket automatikusan felvesz, ha nem érkezett jelzés arról, hogy már más iskola felvette.

Ha nem a körzetes általános iskolába szeretné gyermekét beíratni a szülő, szándékát 2020. április 6-24-ig kell bejelenteni az intézményvezető részére az iskolapollack@gmail.com e-mail-címre, vagy a Kréta rendszeren keresztül.

A körzetbe nem tartozó gyermekek felvételéről 2020. május 21-ig dönt az intézményvezető, amiről írásban küldenek értesítést a szülőnek és a kötelező felvételt biztosító általános iskola vezetőjének.

A Kréta rendszeren keresztül a https://eugyintezes.e-kreta.hu oldalon lehet beiratkozni, ahová a kitöltött dokumentumok, nyilatkozatok is feltölthetők.További lehetőség, hogy a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat elküldik a iskolapollack@gmail.com e-mail címre, vagy postai úton a 3700 Kazincbarcika, Pollack Mihály út 29. címre.

Az iskola vezetése kéri, hogy a gyermekek osztályba sorolásának megkönnyítése érdekében a honlapon megtalálható igényfelmérő lapot körültekintően töltsék ki és feltétlenül juttassák vissza az iskolába.További kérdések esetén hívják a 06-48/512-016-os telefonszámot!


Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolája

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában is a szokásoktól eltérő módon lesz a beiratkozás.

Az általános iskolai beiratkozásról szóló 7/2020. (III. 25) EMMI határozat alapján az IJROK Tompa Mihály Általános Iskolájában 2020. április 6. és 24. között szervezi meg az elsősök beiratkozását. A rendelet szerint a szülők nyilatkozatot tehetnek a beiratkozás szándékáról. Az iskola vezetése kéri, hogy a szándéknyilatkozatot letöltve majd kitöltve, elektronikus úton küldjék el a szülők a tompabeiratkozas@gmail.com címre. Online eszközök hiányában a beiratkozás személyesen is történhet az iskola aulájában, a megfelelő higiéniás követelmények betartásával, előzetes telefonos egyeztetés után. 

A későbbiekben a szándéknyilatkozaton megadott e-mail-címre küldik a további információkat a szükséges dokumentumokról, adatokról. (http://www.tompamihaly.tirek.hu/data/attachments/2020/03/30/104721/Sz%C3%A1nd%C3%A9knyilatkozat_2020-2021.docx)

 

 

 

További híreink

Kolorcity Kazincbarcika SC – Megszakadt a veretlenségi sorozat

Dátum: 2020. okt 28. 13:44

Megszakadt a Kolorcity Kazincbarcika SC utóbbi négy mérkőzése óta tartó veretlenségi sorozata. A Vitelki legénység vasárnap hazai pályán a Szombathelyi Haladástól kapott ki 0:1-re.

Nyilas Misi Ösztöndíj Program – A tehetség kincs!

Dátum: 2020. okt 28. 12:12

A Magyar Református Szeretetszolgálat 2020/2021 tanévben is meghirdeti a Nyilas Misi Ösztöndíj Programot. A Program keretében rendszeres anyagi támogatást biztosítanak magyarországi, kárpátaljai, erdélyi, felvidéki és délvidéki oktatási intézményekben tanuló, olyan kiemelkedően tehetséges magyar tanulók számára, akik szerény anyagi lehetőségekkel rendelkeznek.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. október 27.

Dátum: 2020. okt 27. 14:45

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Fedett Uszoda – változik az ünnepi hétvége nyitvatartása

Dátum: 2020. okt 27. 10:39

Ezúton tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy az Észak-keleti Liga Kupa Területi Utánpótlás Vízilabda-bajnokság miatt 2020. október 30-án (pénteken) változik az uszoda nyitvatartása.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk