https://kolorline.hu/A pedagógiai szakszolgálat tájékoztatása új szolgáltatásokról

A pedagógiai szakszolgálat tájékoztatása új szolgáltatásokról

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kedves Szülők!

A B.-A.-Z. Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye krízis telefonvonalat működtet klinikai szakpszichológus elérhetőségével, ami a +3630/685-3809-es számon (nem ingyenes) hétköznapokon 8.00-20.00 óráig hívható.

Pszichológus kollégáink online formában továbbra is elérhetők, régi és új klienseik számára egyaránt!
Az online fogadó térben várjuk a jelentkező szülőket, amennyiben gyermekük számára pszichológiai ellátást szeretnének kérni, vagy valamilyen nehézséget okozó problémával kerülnek szembe. A jelenlegi körülmények között elsősorban tanácsadással tudjuk Önöket segíteni.
Az üzeneteket kizárólag pszichológus kollégák veszik át, a teljes titoktartás betartásával.
Új és régi bejelentkezés esetén is kérjük, jelezzék igénybevételi szándékukat az alábbi központi elérhetőségen: borsodszakszolgalat.hu

vagy keressék szakembereinket az alábbi e-mail címeken:

Ez utóbbi esetben kérjük, hogy üzenetében írja le gyermeke nevét, korát és röviden a felmerült problémát. Majd mindenképpen adjon meg egy e-mail elérhetőséget, ha ez nincs, akkor egy telefonszámot. Kollégánk hamarosan jelentkezni fog önnél!

Forduljanak hozzánk bizalommal!

A Kazincbarcikai Pedagógiai Szakszolgálat csapata

További híreink

Bővítik a rudabányai állatmenhelyet

Dátum: 2021. jan 17. 08:00

Egyre népszerűbb a mentett állatok örökbefogadása hazánkban is, ezt bizonyítja a tavalyi évben megnyílt Borsod Állatvédő Alapítvány Rudabányai telephelye, ahová az ország minden részéről érkeznek örökbefogadók.

Központi felvételi – jó, ha tudod!

Dátum: 2021. jan 16. 10:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumba az általános iskolások számára a központi írásbeli vizsgát 2021. január 23-án, 10.00 órától tartják. Mivel az egészségügyi vészhelyzet továbbra is fennáll, különleges szabályok szerint tervezik megtartani a vizsgát. Az iskola kéri, hogy mindenki maradéktalanul tartsa be a szabályokat.

Brexit – mi változott?

Dátum: 2021. jan 16. 08:00

Az Egyesült Királyság 2020. február 1-jén kilépett az Európai Unióból (EU) és 2021. január 1-jén elhagyta az EU vámunióját is, ezért a magyar kereskedők, vállalkozások és állampolgárok is jelentős változásokat tapasztalhatnak a brexit miatt.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. január 15.

Dátum: 2021. jan 15. 15:07

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Szép jövőért Zsombinak!

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk