https://kolorline.hu/Maradjon otthon! – Segítse rendelésével a helyi vállalkozókat!

Maradjon otthon! – Segítse rendelésével a helyi vállalkozókat!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy leghatékonyabb védekezés a koronavírus-fertőzés ellen, ha otthon maradunk. Természetesen, akinek dolgozni kell járni, az nem teheti meg, hogy minden percét a saját környezetében töltse, de mindannyiunk felelőssége, hogy minimálisra csökkentsük a fizikai kontaktust azzal, hogy csupán az elengedhetetlen ügyintézések miatt megyünk ki a lakásunkból.

Hogyan kivitelezhető ez? Számos olyan szükségletünk van – ha nem spájzoltunk be pánikrohamunkban két évnyi muníciót előre –, amit azt gondolnánk, csak úgy tudunk megoldani, ha elmegyünk vásárolni. Pedig rengeteg dolgot tudunk beszerezni a fotelban vagy a kerti nyugágyban ülve, amiről nem is gondolnánk.

Gyakorlatilag online vagy telefonos megrendeléssel, házhoz hozzák nekünk például a komplett húsvéti ünnephez elengedhetetlennek tartott hozzávalókat, a dekorációtól kezdve, az alapanyagokon, ételeken, italokon, süteményeken át, a takarításhoz szükséges tisztítószerekig.
Különleges, egyedi ajándékokkal, virággal lephetjük meg szülinapra, névnapra, egyéb ünnepli alkalmakra vagy csak úgy a koronavírus-járvány miatt nem látogatható családtagjainkat, ismerőseinket és barátainkat.

Mindenkivel előfordul, hogy nincs kedve vagy ideje főzni. Erre is van megoldás, hiszen több olyan étterem, pizzéria, büfé található, ahonnan finomabbnál finomabb menük, ízletes ételek, bőségtálak közül válogathatunk. Sőt, az egészséges életmód megszállottjai sem maradnak hoppon, ők is találhatnak maguknak megfelelő beszerzőhelyet, de ha elfogyott a nagyi házi készítésű lekvárja, akkor sem kell kétségbeesni, erre is van megoldás.

Az otthon maradóknak bőven akad tennivalójuk a ház körül, a kertben vagy az erkélyen. Elkezdődött például a virágkiültetések szezonja. Még a palánták és virágföld megvásárlásához sem kell kitenni a lábunkat az utcára, ezek is házhoz jöhetnek.
Amennyiben home office közben kiürült a toner a nyomtatóból, van szakember, aki ezt is tudja orvosolni.
Ha pedig pénzügyi tanácsadásra van szükségünk vagy elakadtunk a különböző hiteleink ügyintézésében, szakemberek állnak szolgálatunkra, hogy segítsenek eligazodni ebben a bonyolult „világban”.

Ami még meglepőbb mindez egy helyen, itt, Kazincbarcikán elérhető.
Mint korábbi tájékoztatóinkból láthatták, Kazincbarcika Város Önkormányzata a „Házhoz visszük” akció keretén belül a kolorline.hu oldalon, a házhozszállítás menüben lehetőséget biztosít a helyi vállalkozásoknak az ingyenes megjelenéshez. Ezzel megkönnyíti a kazincbarcikai vásárlók életét is, hiszen egy oldalon szinte minden termék, szolgáltatás megtalálható, amire szükségük lehet.
Az idősebb korosztályra, illetve azokra is gondolva, akiknek nincs internet-elérhetőségük, a KolorTV képújságoldalain is láthatóak az akcióban részt vevő vállalkozások.

Nincs más dolga, csak kiválasztani az Önnek leginkább kedvező ajánlatot, és házhoz viszik a kívánt termékeket. Segítse Ön is rendelésével a helyi vállalkozókat a munkahelyek megtartásában és a bevételek fenntartásában!

www.kolorline.hu/hazhozszallitas

További híreink

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

Nagykoncertekkel indul indul az idei Kolorfesztivál

Dátum: 2024. júl 30. 15:00

Augusztus 8. és 10. között a Csónakázó-tónál fellépők sorával veszi kezdetét a Kolorfesztivál. Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és T. Danny indítja a sort.

Egységben az erő: szeptember 21-én eldördül a rajtpisztoly a Kolorfutáson

Dátum: 2024. júl 30. 07:46

Már lehet nevezni a 2024-es Kolorfutásra! A verseny szeptember 21-én kerül megrendezésre, és számos izgalmas változást hoz.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk